benim canım cok sıkılıyor. birazdan çıkarım. murat abi sen ne yapıyon? gürsel merhaba
neden sıkılıyor bişeymi oldu ??
benim canım cok sıkılıyor. birazdan çıkarım. murat abi sen ne yapıyon? gürsel merhaba
gürsel merhaba
Hürmetler sunarım hocam...
(Kızılbere) Murat Abiiii.... Hayırdır? Eve dönüş güzergahın değiştimi? Uzun zamandır seni göremiyorum. :rendeer:
Herkese selamlar.
Dombay35 bu gün tükkanıma süpriz bir ziyaret yaptı, sağolsun varolsun günüme neşe kattı. Abi kusuruma bakmayasın bu günlük affına sığınıyorum iyi bir ev sahibi olamadım. Bu ziyaretini saymam en kısa zamanda tekrar bekliyorum.![]()
arkadaşlar 19 mayıslarda yapılan korteji bilmediğim sebepten dolayı iki senedir yapmıyoruz bari bu 30 ağustosta yapalım ne dersiniz ?
sukuların restorandan geliyoruz.
herkese tavsiye ederim arkadaşlar. sağda solda "yemek yapıyoruz" diye açılan çakma çukma o kadar yerden sonra bir kurtuluş, bir çıkış noktası, bir damak tadı özlemi gibi birşeydi. herşey için çok teşekkür ederiz erman. çok iyi ağırlandık :cat:
jale türk mutfağı bundan böyle ana uğrak noktalarımdan biridir. keşke daha önce gitseymişiz.
sukuların restorandan geliyoruz.
herkese tavsiye ederim arkadaşlar. sağda solda "yemek yapıyoruz" diye açılan çakma çukma o kadar yerden sonra bir kurtuluş, bir çıkış noktası, bir damak tadı özlemi gibi birşeydi. herşey için çok teşekkür ederiz erman. çok iyi ağırlandık :cat:
jale türk mutfağı bundan böyle ana uğrak noktalarımdan biridir. keşke daha önce gitseymişiz.
150 km den biraz daha az.. belki 120 fln.. uzun zmndır gitmiyorum o tarafa, unutmuşum