[Ankara - MT]

İyi akşamlaaaarr,:)
Gürcell in dediği gibi bugün yanına uğradım, lafladık biraz. Gelmişken de bir parfüm alayım, ver şu Kenzo Leopar dan dedim, Gürcell de bırak abi şu amele :farao: parfümünü dedi :silent: Bilin bakalım aklıma kim geldi??? :mrgreen:
Haliyle başka markayı tercih ettim :p

arkadaşlar 19 mayıslarda yapılan korteji bilmediğim sebepten dolayı iki senedir yapmıyoruz bari bu 30 ağustosta yapalım ne dersiniz ?

Herkese selamlar.

Dombay35 bu gün tükkanıma süpriz bir ziyaret yaptı, sağolsun varolsun günüme neşe kattı. Abi kusuruma bakmayasın bu günlük affına sığınıyorum iyi bir ev sahibi olamadım. Bu ziyaretini saymam en kısa zamanda tekrar bekliyorum. :D

Kusur da ne kelime! Daha ne olsun, pasta börek filan mı açacaktın bana! Teşekkür ederim, yine uğrarım inşallah :)

jr.

teessüf ederim.

murat abi, gürsel abinin tükana uğrayınca benim hesabı bi kapatır mısın ödeşiriz sonra

jr.

sukuların restorandan geliyoruz.

herkese tavsiye ederim arkadaşlar. sağda solda "yemek yapıyoruz" diye açılan çakma çukma o kadar yerden sonra bir kurtuluş, bir çıkış noktası, bir damak tadı özlemi gibi birşeydi. herşey için çok teşekkür ederiz erman. çok iyi ağırlandık :cat:

jale türk mutfağı bundan böyle ana uğrak noktalarımdan biridir. keşke daha önce gitseymişiz.

arkadaşlar 19 mayıslarda yapılan korteji bilmediğim sebepten dolayı iki senedir yapmıyoruz bari bu 30 ağustosta yapalım ne dersiniz ?

Üzerinde iyi çalışmak lazım :pale:, izin almak gerekebilir :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

herkese tavsiye ederim arkadaşlar. sağda solda "yemek yapıyoruz" diye açılan çakma çukma o kadar yerden sonra bir kurtuluş, bir çıkış noktası, bir damak tadı özlemi gibi birşeydi. herşey için çok teşekkür ederiz erman. çok iyi ağırlandık :cat:

jale türk mutfağı bundan böyle ana uğrak noktalarımdan biridir. keşke daha önce gitseymişiz.

Afiyet olsun, löp löp et olsun :)

jr.

btrm, kortej için emniyetten izin gerekiyor demişlerdi. ondan yapılmadı.

tesekkur ederım kardes memnun kaldıysan ne ala :cat:

tuz golu ankaraya kac km bılen varmı gunubırlık gıdıp gelınırmı?

150 km den biraz daha az.. belki 120 fln.. uzun zmndır gitmiyorum o tarafa, unutmuşum

150 km den biraz daha az.. belki 120 fln.. uzun zmndır gitmiyorum o tarafa, unutmuşum

150 den az ise gunubırlık gıdıp gelemezmıyız orda agaclı tesıslerı varmıs cok guzel ondan sonrada tuz golunun ustune motorları cıkartıp gunes batarken cok guzel ters ısık calısmalarıyla enfes fotograf karelerı yakalayabiliriz

benim bildiğim ağaçlı tesisleri aksaray merkeze yakın ki orası arabayla 3 saatlik yol.. bizim tempomuzla hayatta bitmez :) ama tuz gölüne günübirlik gidilebilir.. yol belki biraz yorucu olur ama gidilir yinede.. tamamı bölünmüş double yol buarada

Arkadaşlar az önce arkadaşlar haber verdi Trafik Ankara genelinde uygulama başlatmış çevirme yapıyormuş. Dikkatli olunuz.

geçenlerde beni bi çevirmişlerdi herşeyim tamam hiçbi aksik yok ama adam tutturdu ceza yazıcam diye.. töbe töbee.. :pr: devlete para lazım tabi..
ama yazmadı onu da belirteyim :)

Benim de öyle herşeyim tam artçım vardı. Ruhsatta 1 kişi yazıyor siz niye 2 kişi biniyosunuz dedi şaştım kaldım:cyclopsan

ya o ruhsatların genel sorunu malesef.. istihab haddi yazar genelde ki bu sürücü hariç demek.. benim ruhsat yenilenirken sanırım sürücü dahil 1 kişi yazmışlar :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar