[Ankara - MT]

herkese iyi akşamlar. umut şimdiden hayırlı olsun. arkadaşlar ne yapıyoruz pazar gezisini? kesinleştirsek mi? bide murat şu çektiğin güzel fotoğrafları eklesen çok süper olacak.
yasin bakımı nerede yaptırdın? ne yaptırdın? ne kadara maloldu?
çok soru sordum heralde. kusura bakmazsınız artık:)

fatih hoca hoşgeldin ben önümüzdeki haftalardaki buluşmalarda olmayacağım muhtemelen size iyi eğlenceler kazasız sürüşler dilerim :)

işlerim var dükkanı taşıyacağım boyası badanası yerleşmesi filan var o yüzden yoğun olacak biraz

merhaba bütün arkadaşlar...
foruma çok girmiyorum gezilerden sonra, çünkü çok keyifli işler yapıyoruz, sohbet muhabbet güzel sonrasında internetten muhabbet kesmio açıkcası. hani böyle msnden falan muhabbet edersin de buluştuktan sonra o msn muhabbeti kesmez ya aynı onun gibi bişey.
pazar günlerini iple çeker oldum vallahi :)

pazar günü için kuyuya taş atan bir deli de ben olayım istedim;
yazın şu son günlerinde madem havalar da güzel neden aquapark'a gidip yüzmüyoruz ki?

:) :) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

kaydırak da var... havaalanı yolundakine gidebiliriz

muratım oraya herkesin artçıyla gitmesi lazım bayan arkadaşsız almıolar diye biliorum

ben yokum ya gidin siz :( :p

bmw şık olmuş..

fatih, motoru metin ustaya götürdüm yağ, yağ filtresi değişti hava filtresi temizlendi bujiler kontrol edildi ayarlandı, zincir ayarı yapıldı 150 lira da diyetimiz kesildi..

sonunda BMW de doğru yolu bulmuş :p

güzel olmuş :cat:

kanuniden çalmışlar tasarımı :p
2pt48bp.jpg

bu bmw hep böle yapıyo almayalım şu bmw yi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:45 PM ----------

şu asalete bi bakarmısınız yahu

288tjkh.jpg

Motosikleti
yok
marka ve model suzuki GSX-R birazdan notere gidiyoruz hepinize teşekkür ederim şimdiden

bmw şık olmuş..

fatih, motoru metin ustaya götürdüm yağ, yağ filtresi değişti hava filtresi temizlendi bujiler kontrol edildi ayarlandı, zincir ayarı yapıldı 150 lira da diyetimiz kesildi..

Vay anasını...:cyclopsanYasin fiyata yağ vs. dahil mi ? ne yağ koydu motora ? Çok para almış bence..yaptığı iş 20 dakika sürmez yav..Bu ustaların hepsimi böyle birader..:farao:

Erhan abi, sen geç şunları bi yav..Senin gibi adama, racing yakışııır :cat: Geçen TopGun'ı izledim tekrar, "ulen" dedim "pilot olamadık ama racingimiz var en azından"..Gel alalım sana da bi tane.:bounce::mrgreen:

Murat, kardeşim sen nasıl motorcusun..Bak şunu iyi anla ; Motor bir yerden bir yere gitmek için kullanılan bir araç değildir arkadaşım..Motor gezinmek içindir, atlayıp üzerine orda burda Murat abinin tabiriye "sürtmek" içindir :queen::mrgreen: Sana gel Abant'a gidelim dedik, kem küm..E o zaman 166'ya gel dedik, bi türlü uyanamadın :p:p Anca ben ayrıldıktan sonra gelmişsin..:p:mrgreen::mrgreen: Şaka bi yana, bana yüzme olayından gınaa geldi arkadaşım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 AM ----------

marka ve model suzuki GSX-R birazdan notere gidiyoruz hepinize teşekkür ederim şimdiden

Vaaaay bir racingci daha geliyor :queen::queen::queen: Hayırlı olsun Umut. Çok sevindim, aman dikkatli ol..:cat:

Vay anasını...:cyclopsanYasin fiyata yağ vs. dahil mi ? ne yağ koydu motora ? Çok para almış bence..yaptığı iş 20 dakika sürmez yav..Bu ustaların hepsimi böyle birader..:farao:

malzeme 100 lira civarı tuttu işçilik de 50 lira aldı, bu seferlik böyle olsun da bidahakini kendim değiştiririm artık :)

mobil yağ koydu buarada...

Hmm malzeme fiyatı normal. Benim filtre 25 yağ 75 tutmuştu, 3,3 lt Shell kullanmıştım. Yağ tapa contasını değiştirdi mi ?

Aslında öyle Yasin. Conta dediğim aslında civatanın altındaki aliminyum (alaşım olması lazım) pul. Her sıkıldığında eğilip iyice oturur ve sızdırmazlığı sağlar. Tekrar açıldığında eğilmiş olduğu için aynı sızdırmazlığı bazen sağlayamaz. Bi kere yağ değişip geri takıldığında sızdırmaya başlarsa, contayı yenilerken oldukça yağ kaybı olacağı için her defasında yenilenir. 2 TL'lik bişey olmasına rağmen bizim çok akıllı ustalarımız değiştirmezler nedense. Sen arasıra o tapaya bi göz at. Kaçırmıyosa sorun yok.

Slm beyler nasılsınız :) cok fazla girip takip edemiyorum kusura bakmayın,yarın aksam Ant.ya gidiyorum kısmetse artık oralardan yazmaya çalısırım..
bu arada umut bombayı patlattı mı :queen:yoksa ben patlatayım mı :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar