[Ankara - MT]

msn gazılerı :D küccük enişte,arkadaslar ehlıyetı alalım muratla beraber haftasonu ıkı gunluk kısa gezıler yaparız ılk olarak eskısehır yapcam bır gece kalmalı sonrasında geredeye gıdebılırız sonrasında bır gun atlar tuz golune gıderız yakın yerlerı bıtırırız ıste eskısehıre gelmek ısteyen olursa bana bıldırsın belkı ankara mt olarak gıderız :D görkem bizi misafir eder bir gece dimi görkem :mrgreen: akdeniz gezileri için mayıs hazıran en uygun zaman olarak gozukuyor..

müdür nedendir bilmem bende bir sivrihisar tutkusudur gidiyor. bi ara günübirlik sivrihisar yapalım ehliyetten sonra...

hisarın sivriliği konusunda tatsız şakalar yapılmazsa sevinirim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 AM ----------

kızılbere müdürüm iyi geceler

sivrihisarda soforler cemıyetı var yol usutunde guzel bır yer oraya gıderız tost cay yapar gelırız be senımı kırcam ama baskada pek bır sey yok :D sivrilik dısında:queen:

abiler ben perşembe günü öğleden sonra motorumla VAN dan yola çıkıyorum istikamet ankara muhtemelen cuma akşamına ANKARA da olurum detayları ankaraya gelince sizden alır ve hafta sonu aranıza katılırım hayırlısı ile...

ne zaman döneceksin konyadan?

muhtemelen donmeye çalısıyor su an..:queen:

olur valla akçakoca guzel olur..aslında ben uzun zamandır amasra nıyetım var orayı cok gezıp gormek ıstıyorum...

kızılbere abıcım ıyı geceler..

Son düzenleme:
:queen:düşünmem lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 AM ----------

nası bi gezi düşünüyoruz kalacak mıyız yol yapıp gelecek miyiz

:queen:düşünmem lazım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 AM ----------

nası bi gezi düşünüyoruz kalacak mıyız yol yapıp gelecek miyiz

benım kız arkadaşım orda bende yerleşecegım belkı duruma gore..o yuzden ben gıttıgımde kalıyorum ama kalabalık gıdersek donerız muhtemelen..yada ben kalırım siz donersınız :p

benım kız arkadaşım orda bende yerleşecegım belkı duruma gore..o yuzden ben gıttıgımde kalıyorum ama kalabalık gıdersek donerız muhtemelen..yada ben kalırım siz donersınız :p

ben de kalmayı düşünüyodum o yüzden söyledim:mrgreen: gelen olmazsa gidelim yavaş yavaş:cat:

Beyler umarım hafta sonu çok eğlenceli bir mangal partisi yaparsınız. Ne yazıkki ben gelemiyorum. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

Jr. Parfümün geldi haberin olsun.

tamadır güzel oldu bak bu..hatta şöyle hep birlikte gidebilsek..

ben de isterim hep beraber gitmek ama ben kalmayı düşündüğüm için satmış gibi olurum hatta satmış olurum:mrgreen:
ama hep beraber gitsek ama ikimiz kalsak dönüşte yokluğumuz pek hissedilmez heralde arkadan arkadan sürer çaktırmadan dururuz:queen:

ben de isterim hep beraber gitmek ama ben kalmayı düşündüğüm için satmış gibi olurum hatta satmış olurum:mrgreen:
ama hep beraber gitsek ama ikimiz kalsak dönüşte yokluğumuz pek hissedilmez heralde arkadan arkadan sürer çaktırmadan dururuz:queen:

kalırız bız oyle bır durum olursa canım :) en azından benım kalmak ıcın gecerlı bı sebebım var:p
sende caktırmadan ufak ufak :wiinkk:

Son düzenleme:

jr.

o halde şu listeyi bir güncelleyelim :)

sukuderya erman
kızılbere murat abi
jr.&j-da evren-ceyda
souvarine murat
eby78 burak
hk yasin
umutt
scuba_09

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------

hadi asılın ya 8 motoru geçmemiz gerek bu hafta..o geçen gezinin rakamı..yumulun abicim sucuklara :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 PM ----------

gürsel abi nasıl alacağım ben onu ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar