[Ankara - MT]

jr.

çok mantıklı murat abi..bu görüşe katılıyorum..uyar mı herkese..hem kaybolmayız, hem baya yol yaparız hem çevirmeye girmeyiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------

hemen o rotayı da çizeyim 5 dkya koyuyorum

çevirmeyi düşünmeyin yavrucak köyünü az geçtikten sonra evren hatırladınmı hacı muratlıya dönmüştük haymana yolundan sağa dönmüştük bu sefer sola dönüp konya yoluna çıkacağız ve problem olmayacak biz kendimizi bildikten sonra baştan sona kadar ehliyetli arkadaşlar en sonuncu ehliyetli olan arkadaşın önünde ehliyetsiz olanlar olacak tertipli ve sakin sakin gideriz

jr.

alttaki mi üstteki mi murat abi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 PM ----------

ehliyetsiz ehliyetsiz geziyolar bizi de yoruyolar nçk nçk nçk :mrgreen:

arka yolda çakılmayız da beni natoyolu caddesi çok endişelendiriyor...gülveren garajında bağlı motorları gördünüz mü? mısır piramitleri gibi yığmış insafsızlar

yaw varya korkma tek olsan tamamda grup halinde gidecez polislerde bize kırmızı halı sererler oooo ehliyetsiz gezmek ha diye abi vallaha bi daha yapmıycaz gözümüz kör olsun deriz biz en az 15 kişi olacaz yapar bi babalık değilmi ya vallaha olmaz olmaz sen böyle deyince olur çevirirlerse sen geri dönersin ::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------

daha gitmeden yoruldum iyimi:pr:

jr.

tamam abi son karar budur herkesin katılımını bekliyoruz üstteki beynam yolu :cat:

oh be

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

bunun hıncını almak için bi kangalı götürmessem..hem de meyd in kayseri :mrgreen:

cok fazla katılamadım sohbete,ara sıra takıp ettıgım kadarı ıle son durum arka yol dedıgınız evrenın cıkarttıgı harıtamıdır ?..yollar umarım cok bozuk degıldır..çakılıp kalmayalım:)

jr.

yok abi biz bir ara sukuyla çıkıp o yolu keşfederiz. çakılırsak kötü çünkü. bu sayfada bulunan haritadaki üst yolu seçtik.

ya ne çakılıp kalacaksınız ammada yaptınız haa sizi çöl fırtınasından götürmeyecez alla alla :queen:

murat abicim arka yol kendi fikrimdir,çok tercih sebebi değil..mümkün oldugunca düz olan yolları kullanmaktan yanayım..düşünsene aramızda bi 600f,er6f te olacak..bu makınelerın hararet sorunu ve herşeyden onemlısı lastık patlama sorunu ıhtımalı yuksek..birde benim scoo mun 5 litrelik küçücüüük deposu olunca sapa biryerde kalmak istemem.:queen:

jr.

şimdi ben sayıyom..gelen kişileri...4 çıkıyo :queen:

arka yolu murat abiyle en az 70 km hesapladık zaten :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 PM ----------

5 çıkıyo pardon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar