harbi ya bi halı saha organizasyonu da konuşalım dop depmeyi seven varsa belirli günlerde banko gideriz bir sahaya
ben de bayıldım fikre..ihtiyacımız olan, ankaranın etrafına serpiştirilmiş güzel yerleri bulup çıkartmak. güzergah bulmamız lazım diğer arkadaşlara
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------

Manzara budur iki tekerli dostlar :cat:
Ben böyle manzara görmedim :bounce: , sabah sabah ağzımın suyu aktı .
Ama, malesef cumadan itibaren 3 hafta buralarda olmayacağım, sadece fotolara bakarak idare edeceğim. Evren cim listeden beni silmen gerekecek, inşallah başka zaman telafi ederim. :salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 AM ----------
evren sanki bu iş olmayacakmış gibime geliyor ne kadar çok katılım o kadar eğlenceli olur ama milletten ses yok sanki pusuya yatmışlar iptal edilmesini bekliyorlar vallaha bu hafta mangal yapamassak ben birdaha hiçbir toplanmaya gelmiycem bu ne yaa yaz geldi geçiyor bi doğru dürüst toplanamadık insanın hayatında kaç güzel gün varki neden bunlardan bir tanesini beraber paylaşmayalım değilmi malzemeyi alacağız ben mangalı yakacağım ve herkese pişirip elimle vereceğim ekmek arası sucuğu bunda katılmayacak ne olabilirki
Murat, ben planlamayı sonuna kadar destekliyorum, olacak bu iş :cat: , ben katılamasam da :salut: , ekipdekiler cin gibi bu satırları okuyorlar merak etmeyin :wiinkk: , pazar saat 10:00 da TRT önünde buluşma ve oradan rotaya devam. SUCUĞUN ATEŞLE BULUŞMASI GEZİSİ :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 AM ----------
"EKİPTEKİLER" derken bizim arkadaşlardan bahsettim, yanlış anlaşılmasın (trafik polisleri değil).