[Ankara - MT]

jr.

ayrıca öyle hassas aletleri gezilere getirme kırılı bozulur di mi..motodroma falan gidiyoruz hoplayıp zıplamaya..yaşasın st-honda kardeşliği :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 PM ----------

(ermandan ses gelmiyo..kesin tehdit ediyo muratı..baksanıza adam kendi kendini ifşa ediyo affettirmek amaçlı :))

jr.

tabi ya 30 lirayla 450 km yapıyoruz biz :) var mı yarışan:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

4 kere benzin alıyoruz bakıma giriyoruz..desene bişeyler gürkanım

jr.

en pahalı parçamız 270 kağıt mıydı? amortisör ile bilmemne ünitesi aynı paraydı 270ti galiba..hatta metehan komple motor yeniledi işçilik dahil 450 lira verdi aylaw gomiter :mrgreen:

tabi ya 30 lirayla 450 km yapıyoruz biz :) var mı yarışan:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

4 kere benzin alıyoruz bakıma giriyoruz..desene bişeyler gürkanım

valla öyle abi son aldığımda sıfırlamıştım 380 oldu benzin aldım 3 litre daha varmış depoda hesap et 480 500 yapardı yani

jr.

pazar burak için PO ya gelmiştik ya ben alacaktım vazgeçtim denesem mi acaba kaç yapacak?

nerde hacı fotolar yollasana bana ufaltıp baska fotolarımı ekleme bunlar guzel :D
Murat ybr nın ustune cok yakıstı cbf ye bınmeye bıle tenezzul etmedı gerısını sız dusunun:mrgreen:

dimi 40 bınde yag eksıltmeden bunalan motor yenılendi:p

jr.

adam ağzıyla dedi olm apaçi resmi çektirmek için çıkmış yebereye ondan sonra da o motora temas eden tüm kıyafetleri yakmış :mrgreen:(bu gidişle ermana bi kaç aya motor aldırırım ben :mrgreen:)

yıbır benim eğitim motorum ilk gözağrım çok başka hissediyorum yıbıra binesiye...

gürkan özel meşaz kutusunu bi kontrol eder misin

erman kaç yapıyosun abi bi depoyla..bi de kaça doluyor?

hesaplamadım henuz rodaj bıtsın ole hesaplıcam ,vıteslerı 6bın 7bınde atıyorum genelde ondan su anda bıraz fazla yakıyor olabılırım ama bılmıyorum yani ama bıldıgım sey en az yakan motor oldugu sakın kullanımda

ehehehhehe
hadi evren'i bi bakıma yedim kabul edelim göbek evren kadar geniş çünkü, adının evren olması da mümkün ama...o jr işi bütün tezgahı ele veriyor hacı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar