[Ankara - MT]

jr.

ya boşver sukunun çektiği resimleri gördük biz :mrgreen: pikselsiz pikselsiz.

bak gürkanıma..adam çekmiş göbeği içeri olay budur. motoru da acayip şık bişey..markası neymiş ki..ben de mi alsam bundan bi tane :p bir dahaki geziye aynısıyla gelirsem şaşırmayın :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 PM ----------

yapalım valla gelin damat tuhaf yerlere bakar ya onlar gibi olmuş..

iyice kurcuklayayım şimdi.

3. resimde sukunun sol ayağına bittim (o şekilde yürümekte olduğunu hayal edin :mrgreen:

2. resimde muratın vücudun aldığı şekil :mrgreen:

ve 1. resimde gülmemek için kendini zor tutan gürkanım :mrgreen:

hepinize selamlar ve teşekkürler :cat: malzeme çıktı akşam akşam bana :p

bu ikisi benim rodajı yaktılar resmen arkadaş...seyir diyorum gezi diyorum, ibreyi 80 den aşşaa düşürmediler sağolsunlar. en sonunda ben de dedim ulan yandı gitti zaten, geçtim öne vurdum kırbacı vurdum kırbacı :p

Tebrikler, güzel gezmişsiniz. Pozlara bittim , gerçekten harika.
EOS kokuyordu zaten resim, kaydedip exif info'dan baktığımda yanılmamışım :)
Benimde almak istediğim bi cihazdır kendisi :cat:

eos 1000D dir makina aydoğan ve ilk defa dslr alacaksan kesinlikle tavsiye ederim...live view olmasaydı bu pozları almakta çok zorlanırdık mesela...yere yatmamız gerekebilirdi :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 PM ----------

evren benim el hep belde bütün fotolarda...ben de anlamadım bilader...bi beldir gidiyo yani:p

jr.

dostum rodajda 80 bizler için geçerli..senin beygirler rahat durmaz..rodaj hızın 110 falandır :)

yok hacı 6000 devirde 85 meyil varsa 90-95 i buluyor...altı bini de geçmemek lazım ama bi ara 7500 ü zorladım bi kaç saniye, sanırım arada yapmak gerekiomuş onu kısa sürelerle...

jr.

kimi lazım der kimi yapma der kimi asıl der..ben de kitap ne derse onu yapmalı derim..

sertaçın eksoz sesini özledim senin motoru görünce..sahi o nerde? ::pokey:: (derler ya mesela :p)

sukum-deryaam-ermanım, ne zaman ehliyet cepte olacak?..kızılcaya gitcez hadi

Bugün gezi niyetiyle yola çıkacakken,
İstanbul MT ve CBF150 topiğinin emektar isimleri Cihan ve Birol kuzenler aradılar.
Ankara'ya gelmişler. Buluşma yerine gitmeden önce yanlarına uğradık biraz sohbet muhabbet ettik.
Beşevler civarında görüştük.

IMG_1417.jpg

IMG_1418.jpg

Daha sonra istikamet Kızılcahamam,
artçılı olmadığımız ve ellerimizde eldivenler olduğu için, yol fotoğrafları yok ne yazıkki,
idare ediverin bunlarla :p

IMG_1422.jpg

IMG_1423.jpg

IMG_1425.jpg

IMG_1426.jpg

IMG_1428.jpg

IMG_1430.jpg

IMG_1431.jpg

IMG_1432.jpg

IMG_1435.jpg

IMG_1437.jpg

IMG_1440.jpg

Programsız bir gezi oldu. Ama ciğerlerimiz bayram etti,
soğuksu parkının zirvesindeki tertemiz havayı ciğerlerimize doldurduk geldik. :)
200-250km civarı yol katettik.

Bir dahaki sefere birlikte turlamak dileğiyle :cat:

aydoğan güzel gezi güzel paylaşım...şu bizim ehliyetler gelse de daha porgramlı gezilerde hep beraber yol yapsak...

göbegime laf atmak kac yıldan baslıyor sen jr sen bılıyonmu :mrgreen: bilmiyosan gel gostercem hem bu fotolarda normalden az cıkmıs..ama fotolar cok gusel oldu cok asaletli ve guzeldi guzel gezdık dolastık bu yolları ezberlıcem yakında 1 agustosda dıreksıyon sınavı var benı dıreksıyon sınavına goturuyorsun evrencim haberın ola ayarlamaları yap :D
Gürkan arkadasımızı ahlatlıbelden sonra ısıklarda yakaladık baktım dandik bir cbf motoru sorayım dedım yag yakıyormu bi baktım ankara mt dan gurkanmış:mrgreen: cok daha guzel fotolar cekerız onemlı olan sabır ve kurguyu kafamızda olusturmus olmamız...ancak ahlatlıbel donusu eve donerken onumde kawasaki er6n sürücüsü kaza yapmıstı sanırım ben gecmeden 2 dakka once felan...neyse surucu yolun kenarında saglamdı rahat bır nefes aldım...yogun trafıkte onun gıden arac cok anı ve sert fren yapınca oda duramamız ve yaklasık 60 km hızla ford mondeo araca arkadan girmiş kendısıde motor la araba arasına sıkısmıs vizörü eksoza yapışmıştı anlicanız kaskı olmasaydı olmustu su an kebab olaraktan :( neysekı kırıgı cıkıgı yok kendısıde ıyı genc bır arkadas...sonra yolda gecen motosıklet kullanıcı olan bır kamyonet durdu ve onun motorunu yukleyıp evıne kadar bırakmasına yardımcı oldum evı yakındı 2 km felandı zaten...motorun saglam hasar var yanlız on catalı kırılmıs belkı jantıda egrılmıs olabılır ancak saglık her sey den onemlı bu arada takıp mesafesı cok onemli ayrıca en azından kask ve mont takın bu kazaları gorunce korumanın onemı anlasılıyor....fotograflar için tesekkurler murat daha iyilerini yaparız biz süphem yok:cat:

jr.

tüh beee..cbf 150nin efsane adamlarını tanıma fırsatını kaçırdım ya :pale:

tanrı affetsin de bunu da paylaşmadan edemedim :p

IMG_5005.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------

efsane işte bildiğin

jr.

umpahahahah..başka saklı neler vardır şimdi muratın elinde..sergile abi özellikle sukunun varsa ne istersen ısmarlarım ermanı böyle görmek için :mrgreen:

şimdi harbi komik de olsa motor şık, bu demektir ki sahibi akıllı adam ne yapsa yeridir çünkü cbfye biniyo..ama ybr falan olsa olay değişir :p

gürkan ya gösterdiğin yerle baktığın yer farklı mı abi :)

Son düzenleme:
HAH HAH HAAAAAA pozlara bak :mrgreen:..ermanın göbek fotolara damgasını vurmuş:mrgreen:

boşver abi alışık o ben de gökhan deyip duruyordum. :mrgreen:

ekibin iyi bir fotocuya ihtiyacı olduğunu düşünürken, konusunda altın değerinde bir arkadaşla tanışmış olduk. muratla tanışmak için can atıyorum. makinenin hakkını vermiş :cat:

tebrik ederim fotolar super..sukucum senin de göbek süper :mrgreen: istersen erhan abiden rica edeyim şemal versin vücuda :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

murat, bunun 12-15 motorculusunu yapabilir miyiz bu haftasonu..biraz ter döktürelim sana

akşam akşam koptum ya
gökhan, görkem, gürkan hatta gazman bile kabul:queen: şşşt pişşt de diyebilirsiniz ailede bile çok karıştırılıyo o yüzden ben ne desen bakarım abi:queen::mrgreen:

way be millet takılıyo kızılcahamamdır ahlatlıbeldir :cat:
ilk ahlatlıbel fotosu fena karizma olmuş, makineyide çekenide tebrik ederim.

ismail bu serdar takılıyomu cbf'lerle? virago alınca çok değişti diye söylentiler var :)

IMG_4999.jpg

sevgili scu bize sehpa açık haldeyken kross yapmanın inceliklerini öğretti...bu derslerden çok faide gördük. (john misandırstuud-şikago kronikıls)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar