[Ankara - MT]

Ümitköyün arkasında alaçatli, kavaklı gibi köylerin işlettiği piknik alanları var. En güzel tarafı çardak, çeşme ve wc nin olması. Lakin pazar günü tüm Ankara oralara hücum ediyor boş yer bulmak sorun olabilir. Giriş ücreti araba başına alıyorlardı motosiklet için tarifeyi konuşmak lazım.

Çubuk, bayındır, kurtboğazı barajları da hafta sonu çok kalabalık oluyor. Oralarda çardak falan filan yada çeşme yakını yer bulmak tamamen şansa kalıyor.

Ahlatlıbel incek tarafında çoğu yerde zaten mangal yakmak yasak. Jandarma direk uyarıyor. Bazı abiler arabayı yol kenarına çekip otoban çevresinde mangal yapıyor ama dediğim gibi yine çeşme vs gibi ihtiyaçlardan uzak yerler oluyor.

Bu nasıl motorculuk ya.. Daha piknik alanı bilmiyorsunuz. Yazıklar olsun............
A planı, B planı ve C planı olmalı...........

oluşturmaya çalışıyoruz işte :)
ama pazar günü ankara sıkıntılı cidden..

herkese merhaba. grubunuzu fırsat buldukça bakarak takip ediyorum. düzenlediğiniz bu gezilere scooter' lar da katılıyor mu? toprak yollara giriyor musunuz? benim lastikler küçük olduğundan engebeli yollarda zorluk yaşarım gibi geliyor. motorum as125t.

herkese merhaba. grubunuzu fırsat buldukça bakarak takip ediyorum. düzenlediğiniz bu gezilere scooter' lar da katılıyor mu? toprak yollara giriyor musunuz? benim lastikler küçük olduğundan engebeli yollarda zorluk yaşarım gibi geliyor. motorum as125t.

Slm dostum. Ben zat150 kullanıyorum. Hoş buluşmalara pek takılamıyorum lakin kendini yalnız hissetmeyesin. Umarım tez vakitte bir buluşmada karşılaşır, tanışırız. :cat:

evet bu hafta sonu bir buluşma organıze etmek lazım..Aslında nacızane bır fıkır olarak;
Pazar gunu F1 var..biryerde toplansak F1 ızlesek topluca ve sonra bıraz sehır turu yapsak nasıl olur ne dersınız??

evet bu hafta sonu bir buluşma organıze etmek lazım..Aslında nacızane bır fıkır olarak;
Pazar gunu F1 var..biryerde toplansak F1 ızlesek topluca ve sonra bıraz sehır turu yapsak nasıl olur ne dersınız??

Cidden süper fikir.

Şöyle dev ekranlı, sessiz sakin izleyebileceğimiz bir yer varmı ki?.. :cat::cat::cat:

Cidden süper fikir.

Şöyle dev ekranlı, sessiz sakin izleyebileceğimiz bir yer varmı ki?.. :cat::cat::cat:

araştırıyorum ama bakalım..bir ara biz konya yolu uzerınde koluman a gıderdık..hem guzel etkınlıkler yapıyorlardı hemde cok fazla F1 tutkunu gelıyordu..yarın sabah bır arayıp sorayım..onun dısında bahcelı gıbı yerlerde bulabılırız dıye dusunuyorum..

beyyler piknik alanlarıı uzakk kalıoo sanıırm.. kızılcahamam cerkes yolundaki karagol u dahaoncede gundeme getirmistim.. ama orası 110 km civarı..uzak kacar gibi.. bide ben ertesi gun yaklasık 800 km gidecgim icin cok yormak istemiorum..bi aksilik olmassa gelmeye calısıcam.. umarım biyer katrarlastırılabilr:=)

jr.

ben ankaradayım.

gürsel abi en mantıklı fikir tavsiye ettiğiniz bölgelerde mangal yakmak. kanımca herkesten erken gidersek yer bulabiliriz. yolu biliyorsanız pazar saat 9da trt önünde buluşalım. Uzak kalan ekip de anatolyada buluşup 930a doğru trtde bizimle buluşsun. Toplu hareket eder, çayyolu arkasında uygun biryer kaparız.

sukutırı olan arkadaşlar çekinmeden gelsin zaten 70e zor çıkıyoruz. bozuk yolumuz da yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

herkes yiyeceği kadar sucuk kaparsa alışveriş için zaman da kaybetmeyiz. ızgara vs gibi detayları burada çözelim ayrılmayın. öncelikle "ben mangalı şahane yakarım, mangal başı olurum çok da keyif alırım" diyen var mı?

Lütfen gelmek isteyenler "ben varım" desin. Buradaki amaç toplanacağımız zaman geç kalan olursa "ya o da gelecekti" deyip de beklemek.

Son düzenleme:
Lütfen gelmek isteyenler "ben varım" desin. Buradaki amaç toplanacağımız zaman geç kalan olursa "ya o da gelecekti" deyip de beklemek.

ben varım..:cat: 1 kangal sucugumu alıp gelırım..:queen: gelene kadar sele altında pışer zaten motorun sıcaklığıyla ..:queen:

jr.

eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
gürsel abi geliyorsunuz değil mi?

Bugün malzeme detayını çözelim, yarın akşam da saati ve buluşma noktalarını kesinleştiririz.

Mesela bahsedilen bölgelerde hazır mangal ya da ocaklar var mı?

Yoksa taş ocağı hazırlayabilir miyiz?

ne kadar kömür gider? Başka ne gerek?

arkadaşlar iki aydır sitedeyim iki ayıma yazık etmişim ki burayı geç buldum:pr:
fotolar çok güzel ------- gezilere bayılırım ------ artık aranızdayım :flower:

bi pazarımız var ama kimseden ses yok ya ankaralılar uyuyormu ???

hadi ankara bekliyoruz evde kös kös oturmayın alın motorlarınızı gelin ip atlıyak top oynuyak piknik yapak kene bizi ıssırsın :))) sonra bizde keneyi ıssıralım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:43 AM ----------

bu nasıl motorculuk ya.. Daha piknik alanı bilmiyorsunuz. Yazıklar olsun............
A planı, b planı ve c planı olmalı...........

ankarada gidecek yermi var bi söylermisin allahaşkına ankaranın dışına çıkmak gerekmezmi sence düşünsene ankaranın 25 km mesafede gittiğin heryeri kalabalık olur ancak yağmurlu pazar günleri boş olur o da bize yaramaz :))))

arkadaşlar evet bende gelmek istiyorum ancak motorum arıza yaptı... çalıştıramıyorum. sanırım yeni olan bujiler gitti bugün çözebilirsem yarın sizinleyim kesin.... o yüzden bu akşam gelip gelemeyeceğimi size bildiricem burdan.

Not: çayyolu tarafında oturan bi arkadaş varsa bu arıza konusunda yardımcı olabilermi ??

bende varım..
şimdi okula gidiyorum siz detayları konuşun ben her yola gelirim :)

jr.

eby 78
evo ve ceyda
fatih
murat abi
yasin
gürsel abi geliyorsunuz değil mi?

Ümitköyün arkasındaki piknik alanlarının girişindeki bekçi kulübelerinde eskiden mangal, ızgara ve bolca kömür olurdu. Tabi bu dediklerim sıfır değil kullanılmış, yani satın almaya gerek yoktu. :D

Mesa koru kavşağında durup migrostan alışverişinizi yapabilirsiniz.

Ben geliyormuyum sorunsalı için ise.
Siz ben yokmuşum gibi yapın planınızı, ben sonradan gelebilirsem sucuğumu kapıp gelirim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar