Havaya bak yaaa patlıyacağım :queen:
Gene havaya bak yaaaa![]()
Adana'damı mükemmel![]()
Yaa evet yaa bayılıyorum o tık sesine. Ama tabi sadece onu söylememiştim, görünüşü, oturusu, sesi performansı, mavi stickerları... bir sürü şey söylemiştim, o tık sesi de onlardan biriydi. Çok sevindim senin de sesini duyabileceğin bir vitesin olmasına :mrgreen: Kazasız belasız sürüşler diliyorum :cat:
kaç zamandır foruma bakmıyorum ankara mt hala yerinde sayıyo sanki:silent:![]()
Teşekkürler Seda, ama dün düştüm::156:: trafiğe kapalı alanda imörcınsii breyking falan çalışıp kameraya kaydediyodum. Tam parkuru bitirip çıktım geniş geniş dönüyodum tekrar girmek için kayıverdi motor altımdan. Lastik havaları tamamdı gazla yada frenle de oynamadım. O kısımda zemin biraz pisti heralde ondan oldu. Keşke düşüşü de kaydedebilseydim. Tekrar tekrar izlerdim artık![]()
ciddi sonuçlanmayacak bir kaç düşüşüm ve kaçınılmaz düşüşlerden bir kaç kurtuluşum oldu..Çok geçmiş olsun. Yağlı, kumlu, yeni ıslanmış veya çamurlu zeminler çok kaygan oluyor. Hayatımda bir kere düştüm, Yamaha RX 115'ten, asfalt üzeri kum zeminde, dururken olduğum yerde gidonu kırıp gaz verdim, pat dedi ikimiz birden yerdeyiz :cherry: Gerçi sonrasında gurur yapıp saatlerce ağlamıştım ama şimdi gülüyorum tabi. 6 sene önceydi çünkü :mrgreen: Yine de allah hiç birimize tekrarını göstermesin. Sana bakıyorum da oldukça olgun karşılamışsın bu düşme işini![]()
125 lik ybr ile mi sıkıyorsun?250 likle mi?Teşekkürler Seda iyi dileklerin için de.
Olgunluktan değil de alıştım ::blushani
Yani aslında ben koruma demirini deniyodum ondan yani... planlıydı herşey
Geçen çıktım TEM'e bi sıktım YBR'yle 130, 140, 150, banamısın demiyo, çok pis gaz yiyo. Daha sıksam giderdi de yol bitti... Baktım İstanbul'a gelmişim ::gleam:: . Tabi yarın iş var döndüm gerisin geri...![]()
Sizin nazar boncuklarınız yok mu zaten. Bu durumda oniki kaplan gücündesiniz nazara karşı![]()
125'le tabiki :bounce:..125 lik ybr ile mi sıkıyorsun?250 likle mi?