[Ankara - MT]

cumartesi yani dün en uzun gezime gittim.(akyurt'a) yaklaşık 100 km yaptım ve çevreyolunda 100 km hıza çıktım biara. bu benim için ilk olan bişey. mayıs ayı içerisinde antalyaya yazlığa gitmeyi planlıyorum, sizce roadstar 250 ile 2 kişi gidilebilirmi ne dersiniz ???

cumartesi yani dün en uzun gezime gittim.(akyurt'a) yaklaşık 100 km yaptım ve çevreyolunda 100 km hıza çıktım biara. bu benim için ilk olan bişey. mayıs ayı içerisinde antalyaya yazlığa gitmeyi planlıyorum, sizce roadstar 250 ile 2 kişi gidilebilirmi ne dersiniz ???

motorunun bakımlarını yapıp yola çıkarsan ve de molalarını önceden planlayıp ne seni ne motorunu zorlamayacak bi yol planı hazırlarsan niye gidemeyesin.

tamam inandırdınız beni , nöbetimi ayarlayabilirsem hava kötü olmazsa yağmur yağmazsa şimşek çakmazsa...23 nisanda gideceğim inşallah antalya'ya. fotoları yayınlarım.

tamam inandırdınız beni , nöbetimi ayarlayabilirsem hava kötü olmazsa yağmur yağmazsa şimşek çakmazsa...23 nisanda gideceğim inşallah antalya'ya. fotoları yayınlarım.

anladığım kadarıyla pek deneyimli değilsin gitmeni önermem. motorun konusunda da bisiklet bile teker döndükden sonra gider gitmeyecek bir alet yok ama ne kadar yorucu olacağı tartışılır altındaki makina konforluysa sıkıntısız gidersin yok konforlu degil ve sende deneyimli değilsen yolun yarısında 1 - 2 gün mola vermek isteyeceksin...

arkadaşlar forumu uzunca zamandır takipteyim(sadece takip bir iki motor sorusu dışında karışmıyorum) ama uzun zamandır ankara mt de hiç bir hareket olduğunu da göremedim.
acaba şu gurubu toparlasak mı?yoksa bıraksak dağınık mı kalsa...???
ee ne dersiniz?

jr.

Ben ara sıra Eymir'de ara sıra park caddesi kıtırdayım ama bizden kimse var mıydı bilmiyorum? Tanımıyorum =(

selam

bir süredir burdayım ama yazma fırsatım olmadı kusura bakmayın bundan sonra sık sık yazarım inşallah:rendeer:

Merhaba Aytaçç. Siyah limuzin Ankara'da mı yoksa sonunda? :cyclopsan

jr. Senin Erginbay'ı tanımama ihtimalin yoktur dimi? Eymir+Kıtır. Yok canım. Mümkün değil tanımaman :)

gldmr yaz tabi yaaa. Ne demiş Marquis de Sade: "Elinde bir kalem varsa, olağanüstü şeyler yaşayabiliyorsun."
Sen onu klavye algıla :p

jr.

Tanımıyorum kimseyi valla =( siz beni görürseniz selam edin bari. Tecrübe 2700 km, daha motorumu yeni tanıyorum =)

Valla elimden geleni ardıma koymam emin ol ama bırak şu yüzünün %70 i görünmeyen ufak avatardan seni tanımayı, tanıştıktan sonra 2. sefer karşılaştığımızda tanırsam sevinçten uçarım. Alzehimer mıyım neyim :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar