[Ankara - MT]

Sahibinden Satılık ikinci el NOLAN N84 fullface kask.Proti motorda görebilirsiniz.Kask benim direk benimlede irtibata geçebilirsiniz.Elekçi(Murti) kaskı gösterir size:p

arkadaşlar ben uvex marka bi mont getirttim almanyadan ama kendim gidip alamadığım için temizliği nasıl olacak onu soramadım bana yardımcı olurmusunuz

su değmeden temizlenmesi lazım kurutemizleme olur dediler ama onlarda buhar su aynı sey gibi geldi bana :)

su geçirmezlik özelliği gidiyormuş yıkanırsa

Son düzenleme:
aa evet doğru ya unutmuşum pardon...

hımmmmm o zaman çok dikkat etmem lazım sabunlu bezle hafifçe silsem olmazmı dış yüzeyini sinek lekeleri falan var içi daha çok çok temiz

Son düzenleme:
1200 çok arıza veriyor, almadan önce Borusan'ı hayal edin Alabiliyorsanız garantide 1200GS alın.

Ama ben Karaoğlan’dan son derece memnunum. Alalı 1 seneyi geçti 5557 km.de. Şeytan kulağına kurşun şu ana kadar ne ufak nede ciddi bir arıza yaşatmadı bana. Servis konusunda da ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Şahsen TA'dan hiç şikayetim yok motorumu seviyorum memnunum ama gel gelelim “gönül ferman dinlemiyor” daha güzeline sarılıyor.Habu yazılanları okuduktan sonra da bile bile gidip BMW GS 1200 Adv. alırmıyım bilmiyorum kafam karıştı zaman ne gösterecek bakalım. Belki de Varadero’ya dönebilirim.

sülümanım neden iki eklimede döndün hemen??? bir de bakın bakalım hangi motor hakkında sıfır hata var yazıyorlar... ??? kendi segmentindeki en üstün makina.... daha iyisini bilen varsa çarpıştıralım...:p

Son düzenleme:
aa evet doğru ya unutmuşum pardon...

hımmmmm o zaman çok dikkat etmem lazım sabunlu bezle hafifçe silsem olmazmı dış yüzeyini sinek lekeleri falan var içi daha çok çok temiz

deri mont yıkanmaz kuru temizlemeye de verilez.. alınır bir dericiye götürülür onlar gerekli solüsyonlarla temizlerler istersen de boyarlar gıcır gıcır yaparlar....

bu mudur??? budur.....

murticim yada hoberatörüm akşam geliceniz mi birinizde biri.... tavlanız bir haftadır yatıyor evde.... iyice tavlandı.... akşam getirim diyorummm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
murticim yada hoberatörüm akşam geliceniz mi birinizde biri.... tavlanız bir haftadır yatıyor evde.... iyice tavlandı.... akşam getirim diyorummm

getir getir akşam toplaşmadayız

ajanwj9.jpg

Prometheus o ilanı kaldır artık adamım. Aradığımız ajanı bulduk :p:bounce:

CALİMEROM BEN KAÇIYOM İİ GECELER YARIN GÖRÜŞÜRÜSSSSSSSSSS BAYSSSSS:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaaa nereye gidiyorsunuz yaaa ben geldim :salut: :salut:

Hadi kızlar, beyler toplantıdayken iki lafın belini kıralım :cherry:

artık yarından itibaren buralar sessizleşir zannımca :)

Ankara MT uyuyor mu başlıkları açılır sonra da :cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sahibinden Satılık ikinci el NOLAN N84 fullface kask.Proti motorda görebilirsiniz.Kask benim direk benimlede irtibata geçebilirsiniz.Elekçi(Murti) kaskı gösterir size:p
Süleyman senden %50 komisyon alacağım satılınca ayrıca kaskın arap sabunu kokuyor :p:p:p:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar