onlar temizlenmiyo kirlendiyse atıcaksın sonra doğru protiye gideceksin sana güzel bi mont vericekler:cat:
ha unutmadan, eskisini götürmene gerek yok %10 indirim yapıyolar:cherry:
arkadaşlar ben uvex marka bi mont getirttim almanyadan ama kendim gidip alamadığım için temizliği nasıl olacak onu soramadım bana yardımcı olurmusunuz
hım ben kaskımıda alalı 2 ay oldu yinede fiyat ne kadar
hım ben kaskımıda alalı 2 ay oldu yinede fiyat ne kadar
CALİMERO SANA NE DEYİM GÜLDÜRDÜNYA BENİ::biggrinn
1200 çok arıza veriyor, almadan önce Borusan'ı hayal edin Alabiliyorsanız garantide 1200GS alın.
Ama ben Karaoğlan’dan son derece memnunum. Alalı 1 seneyi geçti 5557 km.de. Şeytan kulağına kurşun şu ana kadar ne ufak nede ciddi bir arıza yaşatmadı bana. Servis konusunda da ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Şahsen TA'dan hiç şikayetim yok motorumu seviyorum memnunum ama gel gelelim “gönül ferman dinlemiyor” daha güzeline sarılıyor.Habu yazılanları okuduktan sonra da bile bile gidip BMW GS 1200 Adv. alırmıyım bilmiyorum kafam karıştı zaman ne gösterecek bakalım. Belki de Varadero’ya dönebilirim.
nasıl yani deri montun temizliği olmuyormu bişeyle silmek falan
aa evet doğru ya unutmuşum pardon...
hımmmmm o zaman çok dikkat etmem lazım sabunlu bezle hafifçe silsem olmazmı dış yüzeyini sinek lekeleri falan var içi daha çok çok temiz
murticim yada hoberatörüm akşam geliceniz mi birinizde biri.... tavlanız bir haftadır yatıyor evde.... iyice tavlandı.... akşam getirim diyorummm
Süleyman senden %50 komisyon alacağım satılınca ayrıca kaskın arap sabunu kokuyorSahibinden Satılık ikinci el NOLAN N84 fullface kask.Proti motorda görebilirsiniz.Kask benim direk benimlede irtibata geçebilirsiniz.Elekçi(Murti) kaskı gösterir size![]()