[Ankara - MT]

B580288920040831_3.jpg

işte ben buldum limanlı bahçe

çay 2 ytl
nargilede var 6 YTL sanırım
oyunda var
park alanıda var
tabii konusup söylemek lazım almıycaklar ogün
ben bi kere konusmustum her zaman ayarlarız park dediler
hatunda bol orda :)
daha ne isterki insan

arabalarla gelenler için de park yeri var mı?

hepsi denendi arkadaşlar bu tarz yerlerin, emin olun hepsi de başarısızlıkla sonuçlandı :)

X-House Cafe'ye gidildi Bahçeli'de, park sorunu olmayan, trafiği çok olmayan; bu sefer de adamlar "az yiyorsunuz" dediler.

Son düzenleme:
B580288920040831_3.jpg

işte ben buldum limanlı bahçe

çay 2 ytl
nargilede var 6 YTL sanırım
oyunda var
park alanıda var
tabii konusup söylemek lazım almıycaklar ogün
ben bi kere konusmustum her zaman ayarlarız park dediler
hatunda bol orda :)
daha ne isterki insan

Ya böle konuşmak istemem ama? Abaza moduna gerek yoK dimi? :farao:

Beyler bayanlar yer konusunu kapatalım lütfen.Onurun da dediği gibi daha önce bu konu birsürü gündeme geldi.Ama Anatolia'dan başka altarnatiflerin hep bir ayağı çukurda kaldı.Neden derseniz en büyük problemimiz olan park sorunu hem motosiklet hemde araçları ile gelenler için sorun değil.Trafik Bahçeli,Kızılay bölgesine göre daha az.Merkezi bir yer.Eee daha ne istiyorsunuz? Maksadınız eğer bayanların fazla olduğu bir mekan ise o zaman diğer günlerde kendiniz gidersiniz.Ayrıca sanal yeni bir mekan açıldı.Bir göz atın moto-siklet.net beklerikkkk

Beyler bayanlar yer konusunu kapatalım lütfen.Onurun da dediği gibi daha önce bu konu birsürü gündeme geldi.Ama Anatolia'dan başka altarnatiflerin hep bir ayağı çukurda kaldı.Neden derseniz en büyük problemimiz olan park sorunu hem motosiklet hemde araçları ile gelenler için sorun değil.Trafik Bahçeli,Kızılay bölgesine göre daha az.Merkezi bir yer.Eee daha ne istiyorsunuz? Maksadınız eğer bayanların fazla olduğu bir mekan ise o zaman diğer günlerde kendiniz gidersiniz.Ayrıca sanal yeni bir mekan açıldı.Bir göz atın moto-siklet.net beklerikkkk

şaka yapmıştım ben sende mi sülayman abi-- aradan bir kelimeyi çetiniz valla

şş arkadaşlar;
keyfkeka, Calimero ve Serdar; mail grubuna sizi de eklemem lazım; hemen mailleriniiz yazın bakim bi bana :cherry:

yerimiz iyi hoş güzel ama güvenliklerle problem çıkacak orda benden söylemesi.. araştırılırsa gidilecek çok yer var her cafe aman aman işlemiyor bahçelide ara sokaklarda bir cafe ile anlaşsak eminim onlarda memun olur haftada 1 gün bile olsa akşam vakti 30 - 40 kişinin içerde olmasını hangi müessese istemez.. Herneyse ben görüşlerimi belirttim kıdemliler daha iyisini bilir :)

çorbacı diye bi tükkan war arada, çok cillop. kelle paçası warki mütiş. caminin karşısındaki sokağa girince baaçelide. hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar