[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başımızın üzerinde yeri var( gerçi benimki naked ama ossun aynı ırktan sayılır:p) zoruna gitmesin :p

yaw en azından sağlam motor alıyom kardeşim... satmadan biniyom işte:mrgreen:
bizimki sağlam diye satmaya zorluyorlar lem satışa çıkarmadan satılıyor makineler, seninkini yalvarsan kimse yüzüne bakmaz :p Daha kendi makinenin ne cins olduğunu bilmiyorsun birde motorcuyum diyorsun :queen: naked miş :queen:

ulan bi daha baslik acarsam.... yok foto gorunmuyo yok ceza verilsin vs. hof yani yaranamiyosun kimseye :mrgreen:

günaydın serdar, anatoli'da mı toplanılacak yine? We NeDeN :cyclopsan Sankim biraz mantıksız geliyo bu anatolia tutkumuz:mrgreen:

günaydın serdar, anatoli'da mı toplanılacak yine? We NeDeN :cyclopsan Sankim biraz mantıksız geliyo bu anatolia tutkumuz:mrgreen:

heralde orda bakalım bir duruma göre akşam konusuruz biliyosun bende bitmiyor olay bana kalsa limanlı bahçe yaparım :)...

günaydınlar bayanlar baylar.

günaydın kenan

al işte.. her dönem çıkıyor böyle bir iki yeni yetme fırlama :p sonra noluyor, yine Anatolia'da toplanıyoruz.

abi ama haklı bi yerde çöl gibi oraya hani birileri geçsin yok kii kimsecikler

Son düzenleme:
gunaydın arkadaşlar,

anatolyayı değiştirmek istiyorsunuz galiba.... proti motorun oraya ne dersiniz????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydınnnnn Ankaralılar, akşama toplaşacaklara iyi sohbetler diliyorum :rendeer:

Birlik beraberlik içinde güzel güzel kararlar vermenizi diliyorum :cherry: :cherry:

Son düzenleme:
20-25 kişinin gürültüsünü kaldıracak, motorları güvenle başına bir iş gelir mi diye parkedeceğiniz, makul fiyatlı olan başka yer bulursanız bize haber verin.

Bugüne kadar katıldığım çoğu grup Anatolia muadili aradı, hiçbiri o kadar motorcular için iyi olanını bulamadı.

20-25 kişinin gürültüsünü kaldıracak, motorları güvenle başına bir iş gelir mi diye parkedeceğiniz, makul fiyatlı olan başka yer bulursanız bize haber verin.

Bugüne kadar katıldığım çoğu grup Anatolia muadili aradı, hiçbiri o kadar motorcular için iyi olanını bulamadı.

B580288920040831_3.jpg

işte ben buldum limanlı bahçe

çay 2 ytl
nargilede var 6 YTL sanırım
oyunda var
park alanıda var
tabii konusup söylemek lazım almıycaklar ogün
ben bi kere konusmustum her zaman ayarlarız park dediler
hatunda bol orda :)
daha ne isterki insan

Günaydın beyler-bayanlar ayrıca merdivenden kayanlar.Arada tire varken siz daha ne diye burda çene yapıyorsunuz hadi toplayın bohçanızı:p

Gerçi herkesin fikrini almak lazım eğer istemiyorlarsa eski yerde olur... son karar meclisin biz vekil olrak konuştuk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar