ya abi bi de tatlı sewmeyenler için tuzlu birşeyler de alsınlar bundan sonraki yeniler![]()
::xcrying: öle mi düşünüyosun cidden![]()
hani bu olay daha olmuştu düşünsemmi acabaa
Son düzenleme:
ya abi bi de tatlı sewmeyenler için tuzlu birşeyler de alsınlar bundan sonraki yeniler![]()
::xcrying: öle mi düşünüyosun cidden![]()
Evet evet ufak kız tatlıyı çok sevmiyor, bunu göz ardı etmeyin :rendeer:
![]()
![]()
bugünün ikinci güzel espriisi
hani bu olay daha olmuştu düşünsemmi acabaaşaka şaka alırsın alırsın
Bu günkü toplaşmaya geleceğiz inşallah görüşmek üzere..
:cat: birlik ve beraberlik işte buu:rendeer:
Tatlı krizim geldi ben hacıbabaya gidiyorum:queen: hepsinden yarım kilo alacam:queen: bu gün çok pis acıktım yaaaa
yapma süleyman.. yapmaaa.. bize acımıyorsan kendine acı... yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...::sos::
Çıkamadım daha müşteri geldi.Şimdi çıkıyorum kim tutar beni bekle geliyorum hacı babaaaaaaaaaaaaaa:queen:
Çıkamadım daha müşteri geldi.Şimdi çıkıyorum kim tutar beni bekle geliyorum hacı babaaaaaaaaaaaaaa:queen:
geçmiş olsun neyin var :cyclopsanAyyy ben kendimi burada unutmuşum yaaa pardon :cherry: :cherry:
İlaçlarımı içtim, yatıp dinlenmem gerek, hepinize iyi sohbetler iyi sürüşler :wiinkk: :wiinkk:
hacıbaba ya geleceksin bize uğramadan mı gideceksin :silent:Tatlı krizim geldi ben hacıbabaya gidiyorum:queen: hepsinden yarım kilo alacam:queen: bu gün çok pis acıktım yaaaa
![]()
artıkın toplaşmalara bu motunan götürecem sizi moturumu buldum :queen:
bunu kullanırken düşünemiyorum seni, bununlada zıplarsın sen kaldırımlara falan :queen:
bu arada MT il grupları içinde en aktif olan sayfanın ankara olması da ne küzel di mi???![]()