[Ankara - MT]

motoruma dün kavuştum lem.
Sahtekar hani gelecektin bugün

dün gece muhteremin birisi sağ pegimi kırmış sabah işe gidene kadar anam ağladı:salut: ayak firenin üzerinde gittim... akşamada eve zor getirdim düşün artık halimi:pale: hayır yıkatmıyorumki motoru nazar deymesin diye ama afrika değilki kardeşim insanlar haliyle bakıyo arada bikaç kendini bilmezinde gözü deyiyo demekki:cherry:

hadi gezelim :queen:

kudurmuşun gene:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün gece muhteremin birisi sağ pegimi kırmış sabah işe gidene kadar anam ağladı:salut: ayak firenin üzerinde gittim... akşamada eve zor getirdim düşün artık halimi:pale: hayır yıkatmıyorumki motoru nazar deymesin diye ama afrika değilki kardeşim insanlar haliyle bakıyo arada bikaç kendini bilmezinde gözü deyiyo demekki:cherry:

kudurmuşun gene:p

ders 1 firen değil fren diye yazılır canım
ders 2 motorlar ikiye ayrılır Africa ve diğerleri fazeri hele hiç kıyaslama :p

murti abi, abe bu yol gidiş geliş 280 kilometermi çekiyo?

doğrudur :wiinkk:

Son düzenleme:
A2 Ehliyet - Ankara

Arkadaşlar;

ankara da (eğer mümkünse çayyolu tarafında) a2 ehliyet alabileceğim ucuz, sorunsuz bir sürücü kursu aramaktayım, yardımcı olursanız sevinirim:)

Kursa gidilmiyor zaten bu yüzden evine yakın olmasına gerek yok. Birkaç tanıdık kurs var, bir ara tükkana uğrarsan detaylı konuşuruz: www.protimotor.com

Uğrayamazsan da şöle diyim, İzmir Cad.de Yeni Başkentliler var. Tayfun'a selamımı söyleyebilirsin (bayadır görüşmüyoruz umarım hatırlar :cherry: ).

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi geceler MT keşif gezisinden yeni döndük. Malesef yaza veda için uygun bir kamp alanı değilmiş yinede eğlenceli ve bir okadarda keyifli bir gezi yaptık. Calimero inşallah yaşadığın en büyük aksilik bu olur

slm ankara mt ehe universiteydi oydu buydu derken ankaraya yerlestik artik burdayim hrkese slmlar tekrar:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

güzel arkadaşım burası afrika değilki su 180euro ossun sen bu kıta işine fena sardırdın ha:queen:
sana bugece iki kapak yeter yoksa hava alamıyacan:cherry::cherry:

hiç bir şey anlamadım :silent: ne demek istedin şimdi :silent:

metin ustanın orda bi makina vardıya arkası görünüyodu hani... afrikamıymış neymiş:p
yaw şakası bi tarafa nasıldı gezi; mekan ii değilmi sezonu şanına yakışır kapatalım bea

Son düzenleme:
güzel arkadaşım burası afrika değilki su 180euro ossun sen bu kıta işine fena sardırdın ha:queen:

metin ustanın orda bi makina vardıya arkası görünüyodu hani... afrikamıymış neymiş:p
yaw şakası bi tarafa nasıldı gezi; mekan ii değilmi sezonu şanına yakışır kapatalım bea

kaçınnnnnn......
06ares06 burdaa.
herkez sıgnaklaraaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı

senle uğraşamam uykum var iyi geceler canım öpüldün :rendeer:

dikkat dikkat.
sayın aras murat
sayın aras murat
motorunuzun grenajları itinayla zımparalanıp temizlenmiş olup
boya işlemine başlayabilmem için acele atölyeme teşrif etmeniz gerekmektedir.
dikkat dikkat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar