[Ankara - MT]

güzel görünüyor ama bide yakından bakmak lazım tabi.
aga tanıdık bi magaza var bi sorayım ellerinde yok ama danışalım derim.
yada adresi veriyim sen bi görüş selamımı söle yardımcı olurlar.
genç bi eleman var orda adını hatırlayamadım kara kuru bişey onunla görüş derim. http://www.protimotor.com/

güzel görünüyor ama bide yakından bakmak lazım tabi.
aga tanıdık bi magaza var bi sorayım ellerinde yok ama danışalım derim.
yada adresi veriyim sen bi görüş selamımı söle yardımcı olurlar.
genç bi eleman var orda adını hatırlayamadım kara kuru bişey onunla görüş derim. http://www.protimotor.com/

bi sakatla bi afrikalı işletiyo di mi??? orada yok baktım...

Levent abi bu botları hangi motorla giymeyi düşünüyorsun:silent: Tvister deme sakın:p

yok be anam ne tiwsteri yeni bi ybr alacam onla......(serdar sen alınma sakın:queen:)

Son düzenleme:
bugünlerde adını çok duyduğum bi yer var az sonra oraya gidecegim, kask falan bakmaya gelen varmı yolu bilmiyorumda :) (proti)

Levent abi bu botları hangi motorla giymeyi düşünüyorsun:silent: Tvister deme sakın:p

valla aga tecrübeyle sabit konuşuyorum.
kullandıgınız motor ne olursa olsun böyle bir bot şart
bkz. örnek = ben
biliyorum 50000 defa söyledim ama gene söylüyorum kaza sırasında botlarım olmasaydı ne olurdu cidden düşünmek bile istemiyorum.:queen:
nedemiş elin gavuru seyfidi först yani türkçe meali ÖNCE GÜVENLİK:cat:

ben temiz alamam .. şöyle kirletip eskitip ver bana....:p

sen merak etme aga mekanik saglam olsunda ben onu güzelce boyar şahane bişi yaparım::ressam:::bounce:

Son düzenleme:
bkz. örnek = ben
biliyorum 50000 defa söyledim ama gene söylüyorum kaza sırasında botlarım olmasaydı ne olurdu cidden düşünmek bile istemiyorum.:queen:

sen merak etme aga mekanik saglam olsunda ben onu güzelce boyar şahane bişi yaparım::ressam:::bounce:

aynen ne kullanırsan kullan ama ekipman tam olacak.....
yok ben belki ilerde ufak bi kros alacam....

aynen ne kullanırsan kullan ama ekipman tam olacak.....
yok ben belki ilerde ufak bi kros alacam....

ee aklın yolu bir demişler:)
ilerde derken nekadar ilerde mesela.
çünki elimde var bitane 200CC. şimdilik yatıyor öle evin önünde bi kaç elemanla irtibat halindeyiz ama uyarsa sana vereyim malum motor yabancıya gitmesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çünki elimde var bitane 200CC. şimdilik yatıyor öle evin önünde bi kaç elemanla irtibat halindeyiz ama uyarsa sana vereyim malum motor yabancıya gitmesin

lem bırak o motoru yabancıya gitsin. Amortisör kırıp duruyor. Ama Levent'e kakalayabilirsin :p:p:p

lem bırak o motoru yabancıya gitsin. Amortisör kırıp duruyor. Ama Levent'e kakalayabilirsin :p:p:p

levent size ne kakalicak peki??? twister istermisin??

yok önümüzdeki temmuzda ancak hayatım .. bi de oldukça ucuza alabilceğim bişi olacak... seni engellemiyim ben....:queen:

ufak burası süpermişşşş...:cat:
aferen sana.. bayramdan sonra gidelimmm ... ama biraz daha detay ver.. enrdeymiş nasıl gidiliyormuş falan... hadi bakim çalışşş

Son düzenleme:
levent size ne kakalicak peki??? twister istermisin??

yok önümüzdeki temmuzda ancak hayatım .. bi de oldukça ucuza alabilceğim bişi olacak... seni engellemiyim ben....:queen:

ufak burası süpermişşşş...:cat:
aferen sana.. bayramdan sonra gidelimmm ... ama biraz daha detay ver.. enrdeymiş nasıl gidiliyormuş falan... hadi bakim çalışşş

araştırıyorum levent abi :) ama bi rivayete göre kurbağa sesi çok oluyormuş (bunu samimi söylüyorum)

muhteşem :cat: balta girmemiş ya, motor girermi o ormana bilmem. ama güzelliğe diyecek laf yok.

:cat: sen hakkaten supersin ya

http://www.turkmedya.com/V1/Pg/News...1/CatID/33/Header/tosya_da_yem_yesil_gol.html

http://www.kentport.com/index.php?kat=130&yazi=24 bu linklerde de birtakım bilgiler var yol durumuyla ilgili ama yine de bi harita üzerinden bakmak lazım. Birde orayı aramak tabi hala su düzeyi aynı mı falan diye? Ne bilim kuraklıktan sonra gidip de bulamamak var

Son düzenleme:
bkz. örnek = ben

Olurmu ağa şimdi ss botunu enduroda yada kaykaylarda yada crosda giyebilirmisin görüntü olarak bariz hoş olmaz.Hem botlar motosiklet sınıflarına göre ve oturma pozisyonlarına göre dizayn edilip üretiliyor.Şimdi benim aldığım botu ss ve kaykaycılar giymez niye çünki enduro botu da ondan.

Olurmu ağa şimdi ss botunu enduroda yada kaykaylarda yada crosda giyebilirmisin görüntü olarak bariz hoş olmaz.Hem botlar motosiklet sınıflarına göre ve oturma pozisyonlarına göre dizayn edilip üretiliyor.Şimdi benim aldığım botu ss ve kaykaycılar giymez niye çünki enduro botu da ondan.

len görüntüsünü yiyim benim ayamm daha önemli::stretche... ayrıca na da kıskanççççç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkdaşlar duyduk dumadık demeyin süleyman abi transalp i satıp nejatalp alcakmış :queen::queen::queen: :p

len görüntüsünü yiyim benim ayamm daha önemli::stretche... ayrıca na da kıskanççççç

Elbette ayağımız önemli ama çatalla çorba içebilirmisin:bounce:
Ayrıca kıskanç değilim Proti motordan siftah alışverişi yapan ilk kişi benim
işte adığım bot GORE-TEX MATRIX 2 GTX (Araba markası gibi:cherry:)

Aslında ben bunu alacaktım ama o ss botu dediler....:salut:

arkdaşlar duyduk dumadık demeyin süleyman abi transalp i satıp nejatalp alcakmış :queen::queen::queen: :p

Ne yapayım lan nejatalpi gs1200 alacağım:bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar