[Ankara - MT]

ayak iyi be aga bıraktıgın gibi çok selamı var sana ellerinden öpüyormuş

peg içinde geçmiş olsun nazar nazar;)

Son düzenleme:
selam millet,
pro veya pasaklı elekçi Arai'nin çenesi açılan kaskı varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben geldimmmm :cherry:

Geçmiş oslun Sinemcim :rendeer:

:p ufak bi sorun yaşandı abicim. Zaten sensiz geziye gitmeye hiç gönlüm razı değildi :cherry:

Şaka bi yana da vites kolu boşa çıktı, üçüncü vitesten yukarıyı almadı, falan filan :D

eh bensiz gidersen olacağı buydu...:p

geçmiş olsun... bi metin ustaya uğraman gerekecek galiba....

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

adam nasılsın bakalım.. hala elinde ayakla mı geziyorsun???:salut:

sana bişi sorcam kros çizme alırken normal ayakkabı numarasından bir numara falan büyük mü almak lazım..? yani ısmarlicam da.... :)

nassı bişiler??? afrika falan mı alacan yoksa????

:cat:

irfan'ın motorunun amortisörü iner mi acaba? Öncelikle öyle bir motora uyum sağlayabilir miyim onu araştırıcam? Bir de o motorun tam modeli ne? İnt de bakıcam.

Ayağının durumu nası?

Son düzenleme:
adam nasılsın bakalım.. hala elinde ayakla mı geziyorsun???:salut:

sana bişi sorcam kros çizme alırken normal ayakkabı numarasından bir numara falan büyük mü almak lazım..? yani ısmarlicam da.... :)

ayagım iyi hepinize çook selamı var:cat:
bot konusuna gelince imkanın varsa mutlaka deneyerek al derim.
nerden ne sipariş vereceksin bilmiyorum ama misal yurt dışından uygun fiyata buldun ve internetten alacaksın diyelim.
ankarada aynı malzemeyi satan dükkanı bul giy dene sonra sipariş ver derim.
yoksa alırsın sıkar yada bol gelir ikiside dert valla.

sayın aras murat
sayın aras murat
kime diyorum alooooooooooooooooooooooooo
motorunuzun grenajları itinayla zımparalanıp temizlenmiş olup
boya işlemine başlayabilmem için acele atölyeme teşrif etmeniz gerekmektedir.
dikkat dikkat.

Son düzenleme:
ayagım iyi hepinize çook selamı var:cat:
bot konusuna gelince imkanın varsa mutlaka deneyerek al derim.
nerden ne sipariş vereceksin bilmiyorum ama misal yurt dışından uygun fiyata buldun ve internetten alacaksın diyelim.
ankarada aynı malzemeyi satan dükkanı bul giy dene sonra sipariş ver derim.
yoksa alırsın sıkar yada bol gelir ikiside dert valla.

benim kuzen amerikada oradan getirecek hedaye... öyle giyme şansım yok.. ama normalde 8-8.5 giyiyorum amerikan numarasına göre, sıkabildiğin için bir nuamra büyük almak mantıklı geldi bana... sen bu tür botu deneyebileceğim bir yer biliyor musun????

benim kuzen amerikada oradan getirecek hedaye... öyle giyme şansım yok.. ama normalde 8-8.5 giyiyorum amerikan numarasına göre, sıkabildiğin için bir nuamra büyük almak mantıklı geldi bana... sen bu tür botu deneyebileceğim bir yer biliyor musun????

marka model nedir acebaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar