aga bende aslında iç mimarım biliyorsun ama bu adamlar beni bu sakat halimle bi dandik çaya çalıştırıyorlar . süleyman abi kurtar beniiiii.
bide aga CENKAYYYYYY benim adımmmmm.
şaka bi yana sana bi sorum var aga ben crossun satışını almıştım ama daha ruhsatı üzerime almamıştım. 2 ay falan oldu galiba cezası varmış varmı bilgin. agrıtırlarmı başımı acaba?
Gel otur büroda telefonlara bak,internette takıl,fotokopi çek,faks çek,bankalara tahsilata git,para çek yatır,emniyete iş takibine git,vergi dairesinden borcu yoktur yazısı al,Trafik cezalarını öde,Ulaştırmaya git,Egoya git sen onların tükkanı boşver gelsen yanıma canım.
Geyik bir tarafa Cenkaycığım,
Noterden satışı aldıktan sonra emniyetten ruhsatı üzerine almak için 1 aylık bir süren var.O süreyi geçirmişsin.Cezası 85 YTL.(peşin) Ama esas önemli olan satış tarihi geçmiş ruhsatla trafikte yakalanırsan motoru bağlarlar bir sürü masraf çıkar astarı yüzünü geçer bir an evvel sen emniyete git işlemlere başla:wiinkk:
günaydın herkese...
Küçük Murat Abi; büyük Murat Abi daha yeni kalkmış gelip almasını bekliyom beni..
Vay yavrum vay adamlar saat 10.30 olmuş daha dükkan açacaklar.Patron işcisinden önce gider açar dükkanını.Erken kalkan yol alır saat 10.30 da tükkan açan .....:cherry:. İş yerini ne kadar erken açarsanız kısmetiniz , müşteriniz o kadar bol olur benden söylemesi.:wiinkk: