Süleyman abinin yanından geliyorum sagolsun çok ilgilendi bikere daha burdan teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:
bu arada akşam gezmesi varmı bugün :cherry:
Kenancığım kusura bakma ramazan nedeni ile birşey de ikram edemedik.Ramazan sonu telafi ederiz.Alacağın olsun.Emniyetteki işlemlerde bir sorun sıkıntı olursa haberim olsun.
Merhaba arkadaşlar. İsmim Harun. Yeniyim yaklaşık 10 gündür okuyabildiğim kadar çok şey okuyup cahilliğimi bir nebzede olsa azaltmaya çalıştım. Artık bir merhaba deme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Henüz ehliyetim bile yok ama kısmetse yılbaşına kadar halledeceğim. Herkese selam.
Kenancığım kusura bakma ramazan nedeni ile birşey de ikram edemedik.Ramazan sonu telafi ederiz.Alacağın olsun.Emniyetteki işlemlerde bir sorun sıkıntı olursa haberim olsun.
Süleyman abinin yanından geliyorum sagolsun çok ilgilendi bikere daha burdan teşekkürlerimi sunuyorum :rendeer:
bu arada akşam gezmesi varmı bugün :cherry:
Merhaba arkadaşlar. İsmim Harun. Yeniyim yaklaşık 10 gündür okuyabildiğim kadar çok şey okuyup cahilliğimi bir nebzede olsa azaltmaya çalıştım. Artık bir merhaba deme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Henüz ehliyetim bile yok ama kısmetse yılbaşına kadar halledeceğim. Herkese selam.
valla ben kaskımı almaya gidicem ordanda heralde eve geçerim yani bilmiyorum var mı yok mu dinlen canım bugünde![]()
kaçda gidiceksin ??
18:30 civarı orda olurum sanırım
Cenkay geçmiş olsun:rendeer: hayırdır kol değnekleri falan:queen: hiçbirşeyden haberim yok.:silent: Aman ağa kendine dikkat et.XT ile senin motor bir değil aman daha dikkatli kullan.Tekrar geçmiş olsun.
Hoşbulduk
Tatlı geleneğini bilmiyordumMemnuniyetle
Alıntı olayını beceremedim o yüzden kime ne dediğim anlaşılmayacak pek ama öğreneceğim![]()
bugün o hayvanatlardan biri bizide altına alıyodu, kamyonet sagına bakmadan dönüş yaptı motor kamyonun orta bölümünün altına girdi, neyseki artçım fark etti hemen atladı motordan. Motoru yatırdım yana mecburiyetten, aralıksız 10 saniye kornoya basınca fark etti dingil. Özrü kabatinden büyük napıyon sen görmüyomusun diye tepki verince kusura bakma diye bir cevap aldım..
ne yaptın aslan! geçmiş olsun, warmı zarar ziyan? senin artçı uyanık adam, atlayıp kurtarmış paçayı. al şu çocuğada bi kask, noolur noolmaz.