[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet yunus Emre Caddesin de oturuyorum zaten

Aşağı eğlence dört yoldan(Etlik İş merkezi) yolundan incirliye doğru çıkan yol

Aras kargoda çıkarken sağda

Tarif için teşekkür ederim, Etlik İş Merkezini biliyorum, kolaylıkla bulurum diye düşünüyorum :rendeer:

birdahaki sefere dijital makinayla dolaşırım :bounce:

Tamam tamam, çok güzel çekmişsin, bir şey demedik, hemen alınganlık yapıp trip atma :cherry: :cherry:

Son düzenleme:
hadin ben çıkıyorum kızılaya incem sigortayı yaptırmaya, süleyman abi yerindedir inş :)

Cenkay geçmiş olsun:rendeer: hayırdır kol değnekleri falan:queen: hiçbirşeyden haberim yok.:silent: Aman ağa kendine dikkat et.XT ile senin motor bir değil aman daha dikkatli kullan.Tekrar geçmiş olsun.

Tarif için teşekkür ederim, Etlik İş Merkezini biliyorum, kolaylıkla bulurum diye düşünüyorum :rendeer:

ne demek önemli değil hatta biraz daha abartıyım ben bariii

etlik.jpg

valla bende direk girdim babam anlamasın diye baktım belkiyoo :)
yanlız bir ara kaska kızdı sanırım alınca eve nasıl götürcem bakalım

kask len bu .. boru mu... senin canın.... düzgün anlatırsan anlar......hadi bakim görim seni...:bounce:

:cat: inşallah abi ama siz 150'yle giderken ben gelene kadar sofra kurulmuş olur zaten :p ee gelince de iştirak ederim tabi muhabbete:cherry:

o kadar da abartma kimse o hızla deyretmiyor grup sürüşünde... genel hızımız zaten 70-80 bazen 90 daha ileri gidilmez... merak etme sen....

Son düzenleme:
valla bende direk girdim babam anlamasın diye baktım belkiyoo :)
yanlız bir ara kaska kızdı sanırım alınca eve nasıl götürcem bakalım

kask len bu .. boru mu... senin canın.... düzgün anlatırsan anlar......hadi bakim görim seni...:bounce:

o kadar da abartma kimse o hızla deyretmiyor grup sürüşünde... genel hızımız zaten 70-80 bazen 90 daha ileri gidilmez... merak etme sen....

tamamdır :)

abii benim babam eski motorculardan olduğundan hikaye çok onda senin kaskının neyi var diyo ben ondan daha kötüsüyle kaç kere kaza yaptım falan filan

en son işte kolu çıkarınca motor sevdasını bana bıraktı o zamandan beri nadir biniyor

alcaz tabiii :) ondan sonrada aldık artık ne yapalım derizzz

abii benim babam eski motorculardan olduğundan hikaye çok onda senin kaskının neyi var diyo ben ondan daha kötüsüyle kaç kere kaza yaptım falan filan

en son işte kolu çıkarınca motor sevdasını bana bıraktı o zamandan beri nadir biniyor

alcaz tabiii :) ondan sonrada aldık artık ne yapalım derizzz

aslında şu kaskların karşılaştırmalarının yapıldığı videolardan bulsak ona göstersek sana hak verebilir o zaman... bi araştıralım

slm çorbacılar:mrgreen: sizide bırakmaya gelmiyo haa ne o ööle yüksel caddesi falan gezmeler tozmalar:cherry:

:) demii kaskı değiştircem deyince kızdı bakalım seneye motoru değiştircem deyince ne diyecek :)

babamın motor aldığımdaki tepkisi geldi serdar aklıma...
Babam: Adam olmayacan sen araba alsana ne o öyle serserimisin...vs
Ben: ne alakası var yaw, bu zaten hız yapmıyoki (rahmetli shadowum)
Aradan 1hafta geçti
Babam: Bari biraz küçüğünü alsaydın bu ne böyle kocaman eeşşek ölüsü gibi (ufaktan yumuşama belirtileri:))
Ben: bu daha iidir baba enazından görünürlüğü fazla...
Sonraki hafta...
Babam: Arabayı servise bıraktım beni ostime götürürmüsün
Ben: Kocaman adamsın hiç yakışıcanmı motorun üzerine, millete maymun olucaz:)
Babam: Ulan madem bi..oka yaramıyo ne demeye okadar para verdin bu merete eşş..............

yani serdarcım makuz kaderimiz bu:p yapacak bişey yok:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serdar cogen sedar cogen kaskınız gelmiştir. Lütfen proti motora geliniz :p

slm çorbacılar:mrgreen: sizide bırakmaya gelmiyo haa ne o ööle yüksel caddesi falan gezmeler tozmalar:cherry:

babamın motor aldığımdaki tepkisi geldi serdar aklıma...
Babam: Adam olmayacan sen araba alsana ne o öyle serserimisin...vs
Ben: ne alakası var yaw, bu zaten hız yapmıyoki (rahmetli shadowum)
Aradan 1hafta geçti
Babam: Bari biraz küçüğünü alsaydın bu ne böyle kocaman eeşşek ölüsü gibi (ufaktan yumuşama belirtileri:))
Ben: bu daha iidir baba enazından görünürlüğü fazla...
Sonraki hafta...
Babam: Arabayı servise bıraktım beni ostime götürürmüsün
Ben: Kocaman adamsın hiç yakışıcanmı motorun üzerine, millete maymun olucaz:)
Babam: Ulan madem bi..oka yaramıyo ne demeye okadar para verdin bu merete eşş..............

yani serdarcım makuz kaderimiz bu:p yapacak bişey yok:queen::queen::queen:

vay be demek ki bütün babalar aynı :) yanlız işte ben kandıramıyorda herşeyi biliyor

serdar cogen sedar cogen kaskınız gelmiştir. Lütfen proti motora geliniz :p

teşekkürler :) akşama ordayımmmm

yaww kardeşim bu ne hızz bu ne ilgi alaka işte motorcu dediğin insan böyle olacak

Son düzenleme:
Motosikleti
Pancar Motoru
Anlaşıldı buranın formatı başka türden. Teknik konu yok, muhabbet döndürülüyor.

Gene de yapılmayan bilgilendirme için teşekkür ederim :cat:

Anlaşıldı buranın formatı başka türden. Teknik konu yok, muhabbet döndürülüyor.

Gene de yapılmayan bilgilendirme için teşekkür ederim :cat:

Forumdakiler bildiği birşey olsaydı yazarlardı... Bunları gelip ankaradaki ustalarla görüşmen lazım...

Ama bilindiği üzere herşey istanbulda dönüyor bence en mantıklısı istanbulda işini halletmen

Ayrıca hürriyet reklamını yapmış ankarada yapan firmanın

http://ankara.hurriyet.com.tr/ankara/6554912_p.asp

forumdada var

http://www.motosiklet.net/forum/diger-haberler/31688-hiz-tutkunlarina-super-motosiklet.html

buda videosu

http://www.ktunnel.com/index.php/10...2d3952c2f49b8364c8f9e0e481afd888e9b7034317286

genclik.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar