[Ankara - MT]

sagolasın abi, zarar ziyan yok çok şükür.
kask falan alıcam kesin ama inan vakit bulamadım ehliyetle, ruhsatı çıkartamadım daha üstüne birde motorun muanesi derdi çıktı nasıl halledicem hiç bilmiyorum sabah 9 akşam 7 çalışıyoruz.

cok geçmiş olsun kenan

Toplantıları nasıl yapıyorsunuz? önceden günmü ayarlıyorsunuz?

her çarşamba toplanıyoruz tabi bu aralar arada akşamları tura cıkıyoruz

Son düzenleme:
dükkanı bilerek hacıbaba'ya yakın açtık :mrgreen:

hocam bi geldim sonra kayboldum formu takibe çalışıyorum ama iş yerinde siteyi engellemişler fazla takip edemedim. Formda sürekli şu senin dükkan geçiyor muhabbetlerde valla merak ettim ne üzerineydi ve nerdeydi bende tatlımı alıp veya almadan gelip sizin hacıbabaden alırım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdilik arabayla gelsem ayıp olmaz dimi? :)

Aaaa çok ayıp olur, sizin gibi bir abiye hiç yakıştıramadım, ne arabası, he he şaka şaka, elbette ayıp olmaz :queen:

Bu arada zırt pırt aralarda iyi geceler muhabbetinden sonra ortaya çıkıyorum, kusura bakmayın :rendeer:

Formda sürekli şu senin dükkan geçiyor muhabbetlerde valla merak ettim ne üzerineydi ve nerdeydi :queen:

Dükkan motosiklet ürünleri üzerine ama dükkanın yerini sen tatlıyı alıp geleceğine dair söz verirsen anlatırız :p :cherry:

Son düzenleme:
vay kardeşim bi kask almaya gittik amma yazmışsını foruma sabahtan beri okumaya çalışıyorum.. geçmiş olsun kenan bu arada dikkat et kendine...

kaskı taktıktan sonra senelerdir ben niye doğru düzgün kask almamışım dedim abii yardımı geçenlere ve Proti Motora teşekkürler

Nasıl reklam yaptım ama :)

Günaydın millet,
Pastaneci Gürsel nerelerde yavvv:silent: buralara alışamayıp gerimi gitti tatile yoksa:cyclopsan

Dükkan motosiklet ürünleri üzerine ama dükkanın yerini sen tatlıyı alıp geleceğine dair söz verirsen anlatırız :p :cherry:

tatlı sorun değil ya canınız saolsun geldiğimde alırım sodexho geçiyomu :)))

cidden şöyle toplandığınız bi gün geliyimde sonra ben yemedim yok ben görmedim demeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar