[Ankara - MT]

bugün o hayvanatlardan biri bizide altına alıyodu, kamyonet sagına bakmadan dönüş yaptı motor kamyonun orta bölümünün altına girdi, neyseki artçım fark etti hemen atladı motordan. Motoru yatırdım yana mecburiyetten, aralıksız 10 saniye kornoya basınca fark etti dingil. Özrü kabatinden büyük napıyon sen görmüyomusun diye tepki verince kusura bakma diye bir cevap aldım..

Geçmiş olsun :(

ruhsat için önce muayene lazım değilmi zaten? bende yarın gidicem galiba muayeneye. hayırlısı olsun. graf usta, hoşgeldin bu arada. motor warmı?

ruhsat için önce muayene lazım değilmi zaten? bende yarın gidicem galiba muayeneye. hayırlısı olsun. graf usta, hoşgeldin bu arada. motor warmı?

Hoşbulduk. Maalesef henüz yok. Önce ehliyeti alayım daha sonra da özel eğitim alıp ondan sonra almak istiyorum. Alım aşamasında kafanızı şişiririm artık :)

ayıbediyosun hocam, kafa şişirmek ne kelime. çarşamba toplantılarında görüşürüz. bu hafta genel kurul toplantısı war. 4 dönemdir yönetimde olan emrah başkan we ekibini destekliyoruz ankara-mt'de. çarşamba günü görüşürüz hocam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenancığım kusura bakma ramazan nedeni ile birşey de ikram edemedik.Ramazan sonu telafi ederiz.Alacağın olsun.Emniyetteki işlemlerde bir sorun sıkıntı olursa haberim olsun.
ramazan sonrası bende geleceğim ziyarete ama ucuz kurtulamayacaksın :p

Hoşbulduk :)
Tatlı geleneğini bilmiyordum:) Memnuniyetle
Alıntı olayını beceremedim o yüzden kime ne dediğim anlaşılmayacak pek ama öğreneceğim :(

hoçgeldin!

tatlı artık bir gelenek haline geldi yeni gelenler tatlı getiriyorlar. Sen Sülo ya bakma toplaşmalar zaten akşam oluyor gelsin yesin çok istiyorsa ramazan bitmeden tatlımızı isterük :p

ayıbediyosun hocam, kafa şişirmek ne kelime. çarşamba toplantılarında görüşürüz. bu hafta genel kurul toplantısı war. 4 dönemdir yönetimde olan emrah başkan we ekibini destekliyoruz ankara-mt'de. çarşamba günü görüşürüz hocam.

Benim toplantılardan da haberim yok tabii :) ama sevinirim nerede ve ne zamanları toplanıyorsunuz?

hoçgeldin!

tatlı artık bir gelenek haline geldi yeni gelenler tatlı getiriyorlar. Sen Sülo ya bakma toplaşmalar zaten akşam oluyor gelsin yesin çok istiyorsa ramazan bitmeden tatlımızı isterük :p[/QUOTE]

hoşbulduk :) ne zaman isterseniz seve seve

Son düzenleme:
aga hoşgeldin aramıza:rendeer:yanlız toplatıdan önce tükkana geleceksin. motor almadan önce ekipmanlarını tamamlayacaksın:queen:adres proti motor detaylı adres için tel;220 02 44 haaa bu arada dönüşte tatlıyı alırız hacıbaba tükkana yakın.:cat:

aga hoşgeldin aramıza:rendeer:yanlız toplatıdan önce tükkana geleceksin. motor almadan önce ekipmanlarını tamamlayacaksın:queen:adres proti motor detaylı adres için tel;220 02 44 haaa bu arada dönüşte tatlıyı alırız hacıbaba tükkana yakın.:cat:

o faks numarası oldu ya len, şaşkın eleman :mrgreen:

hahaha hoşbulduk tabiiki nerden isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar