[Ankara - MT]

Boğazına dizildimi işkembeler bensiz... :bounce::bounce::wiinkk::wiinkk:

kuzen yapma böyle cık gel ben sana neler yaparım

eyvallah kuzen Allah senden razı olsunda dostmusun düşmanmısın anlamadımki:silent: bu manyak 1.viteste 100 diyo, alalı 2 gün oldu 4 kere plakamı gördüm:pr: nadiren 2ye takıyorum resmen ömür törpüsü bu:bounce:

bırazcık zaman ver kendine alısırsın

arkadaşlar 3 kişi daha geliyor bunlar aras silo ve sami

Son düzenleme:
hımm gündüzleri çalışman kötü olmuş (istersen arayıp izin isteyelim :)) eğer daha burdaysan çarşamba bekleriz ama sanırım gitceksin

belki geziden sonra gezidekilerle oturabiliriz istersen haber verebiliriz...

aga eleman lazım mı ben sıkıldım bu bilgisayar işinden yaa 10 senedir o bana bakıyo ben ona :)

önce bi karnımız doysun da :cherry:

günaydın angaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:cherry:
adana yolculuğumdan yeni döndüm.
daha kendime gelemedim.
pazar günü için akşama dogru haberdar ederim sizi .
bu arada HERGELE 65000 km.geçti :bounce:

8 kişi olcaz yetmezmi kib

ee iyiymiş 8 kişi görüşürüz o zaman yarın sabah kaçta çıkalım 7 mi 8 mi :)

günaydın angaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:cherry:
adana yolculuğumdan yeni döndüm.
daha kendime gelemedim.
pazar günü için akşama dogru haberdar ederim sizi .
bu arada HERGELE 65000 km.geçti :bounce:

hoşgeldinnnn bu sene iyi gezdin heraldee inşallah bigün bizede nasip olur :)

Son düzenleme:
pro sen bugun tükkana gidiyomusun, gidiyosan haber eyle de bende uğramaya çalışcam merak ettim yerinizi :)

arkadaşlar herkse merhaba gün birlik beraberlik gününüdür 30ağustos zafer bayramınız kutlu olsun.onur yarın temizlik var diyo:silent:siz gezelim diyonuz.nasıl olacak.ben herkes yarın temizliğe gelsin derim benim fikrim:cat:eek:nları yanlız bırakmamalıyız.

arkadaşlar herkse merhaba gün birlik beraberlik gününüdür 30ağustos zafer bayramınız kutlu olsun.onur yarın temizlik var diyo:silent:siz gezelim diyonuz.nasıl olacak.ben herkes yarın temizliğe gelsin derim benim fikrim:cat:eek:nları yanlız bırakmamalıyız.

yaw bukadar parlak bi fikir senden çıkabilirdi zaten murat aras:p şimdi bi grup arkadaş güneşi, gölü, mangalı bırakacak temizliğe gelecek bana pek inandırıcı gelmedi:silent: ii gaz vermişin ama haa "birlik beraberlik mesajları falan:cat:" ama :cherry:yemezlerrrr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar