[Ankara - MT]

Merhaba;

Ankara'da Kiralık motosiklet bulabileceğim biryer bilen varmı?

İlginize şimdiden teşekkürler

aha ben buraya hiç girmiyodum ki:)
yeni keşfettim valla:p
@ baskentli1 Bu fotoğraf çok güzel çıkmış, Kaan daha nice gezilere canım :rendeer:
sağol Aytaç abla inşallah hepberaber:rendeer:

Davut abi saygı ve sevgi çerçevesi içinde soruyorum nasılsın?:mrgreen:

ek
iyiki bişey yazıyoz ha hiç cevap yok:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni falan soran yok yaw püü :mrgreen: :p

bmw var :)
biraz pahalı olabilir, ben başka da bilmiyorum...

çok fena, metin ustanın orda daha dün hemde ta satılmış kıl payı kaçırdım buda benim bahtsızlığım:pr: sağlam bi africa içinde çok ümitli değilim nekadar gördüysem taksiden çıkma şahin gibiydi (murat abinin motoru tenzih ederim:) onu daha göremedik kısmetse yarına artık)

ben söyleyim Murat Abinin alacağı motor, göbek yapmaya devam ederse 3vakte kadar sağlam bi chopperci olur en azından şekil itibari ile tam formata girer :cherry:

siyah bir transalp di fiyatıda çok güzeldi kendide benim motorum olması alırdım diyebilceğim bi motordu yane...
bulursun merak etme :)

Son düzenleme:
günaydın millet, dün yazamadım bizim cüceyi yeni okuluna yazdırma telaşı vardı... bu çarşamba toplantıya gelemiyorum ama hafta sonu kesikköprü kesin.....:p

Ya arkadaşlar Ankara'da kiralık motosiklet bulabileceğim bir yer varmı?

arkadaşım kiralık motosiklet derken ne istiyorsun yazmamışsın ki??? scooter mı, şopar mı (nasıl isim ama) enduro mu, küçük bişi mi büyük bişi mi ??? neee???

abi sen bana güzel bulduğun bir resmi email at ben koyarım buraya şimdi koycam bir resim daha kızcaksın bu arada levent abi yok bugün nerelerde acaba

geldim geldimmmmm...........sen nerdesin bakim??? hafta sonuna hazır mısın??

Son düzenleme:
Son düzenleme:
gece kampı için malzeme lazım hayatım.. en azından çadır uyku tulumu falan... ama bana kesinlikle uyar... gezi diyin canımı yiyin....gerekirse ediniriz....

abi tamam ozman sen uyku tulumlarını çadırı getir en az 4 kişilik olsun davut abide semaveri saçı alsın ozgur abi de lazım olcak motor malzemleri getirsin...

bende artık motorumu alır gelirim :queen:

abi tamam ozman sen uyku tulumlarını çadırı getir en az 4 kişilik olsun davut abide semaveri saçı alsın ozgur abi de lazım olcak motor malzemleri getirsin...

bende artık motorumu alır gelirim :queen:

şişit usta köle... daha azat edilmedin.. öyle onu al bunu al falan yok... sen hepsini diğer köellerle ayarlayıp bizi rahat ettireceksin.... kapişş..???::evil::

şişit usta köle... daha azat edilmedin.. öyle onu al bunu al falan yok... sen hepsini diğer köellerle ayarlayıp bizi rahat ettireceksin.... kapişş..???::evil::

köle yok artık aaa :) o kaan oldu abi

bu arada dün davut abi bir tantuni ısmarladı çok güzeldi canım :)

valla ağzının tatını biliyor davut abii

demetevlerde dün akşam görüştükte biraz işimiz vardı :cherry:

valla fazla takılmadık arardık yoksa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar