[Ankara - MT]

herkeşler gezide bide saat daha erken gibi 3 gibi gel...
daha youn oluyo...

bu aarada gurcell ne yaptın kaskı sordun mu varmıymış...
getirtiyomu ya da...

Birisi pastanemi dedi....

Buyrun benim ilgi alanım. nasıl yardımcı olabilirim?

:flower::queen::flower::queen::flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydınnnnnn herkese günaydın Ankara, günaydın Türkiye, günaydın yüreği sevgi dolu tüm Dünya insanları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günaydın herkese, sabah saatlerinde Eskişehirden dönmüş bulunmaktayım :)

Yatan yatana diye haberler okudum, gezi fotoğraflarını bekliyorum :cherry:

Pişt pastaneci benim kask GDR marka :cyclopsan

Tahmini 3 kere falan yan vidalardan açılma yaptı, aldığım yer problemi çözdü sağolsunlar.
Bir arkadaşımdan da aşırı hız yapıldığında ( tabi bu bizim için geçerli değil :p)
kaska çarpan sineklerden dolayı falan boyasının soyulduğunu duydum :cherry:

Ama ben senin aklını karıştırmayayım,
ben bunlara rağmen kaskımdan çok ama çok memnunum :cat:
açılır olması güneş gözlüğü olması falan karizma oluyor :mrgreen:

19 Mayısta da büyük ihtimalle, herhangi bir durum söz konusu olmazsa pembe a2 ile Eskişehirde olacağım :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm arkdaşlar! bugün aldığım telefon haberiyle öğrendimki murti06 2cm lik bir çamurda motoru yatırmış bahane olarakta bacağıma kıramp girdi demiş :mrgreen: bizim küccük emrah ise astsubay emrah! oda çayırda motorun ön tekerini kayrırmak suretiyle çayıra yatmış :) bunlar kamp alnında meydana gelen saat 17:00 da alınan haberlerdir :cat:
lem lafı nerenden anlıyorsun sen. Ne düşmesi sadece ayağıma kramp girdiği için çamurda gidemedim motordan inip yüryerek baktım hepsi bu. Düşen Emrah'tı ben değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam o zaman. Ben kesinlikle LS2 alıyorum. GDR den vazgeçtim.

:queen::queen::queen::queen:

LS2 görüntüsü güzelde rahat bir kask değil yada benim kafa yapıma uymadı bilemiyorum. Denemeden internetten felan sipariş etme sakın :wiinkk:

LS2 görüntüsü güzelde rahat bir kask değil yada benim kafa yapıma uymadı bilemiyorum. Denemeden internetten felan sipariş etme sakın :wiinkk:

Abi illaki denemeden almam. Zaten GDR den vazgeçme sebeplerimden biriside oydu. Kafama taktım içi sanki betondan yapılmış gibi acaip derecede rahatsız oldum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm arkdaşlar! bugün aldığım telefon haberiyle öğrendimki murti06 2cm lik bir çamurda motoru yatırmış bahane olarakta bacağıma kıramp girdi demiş :mrgreen: bizim küccük emrah ise astsubay emrah! oda çayırda motorun ön tekerini kayrırmak suretiyle çayıra yatmış :) bunlar kamp alnında meydana gelen saat 17:00 da alınan haberlerdir :cat:
:farao:

Yuuuh beeeaa ben ön tekeri katdırmadım çamurlukla teker arasına sıkışan çamurlar ön lastiği kilitledi ben ne yapayım. Benim tek hatam debriyajı sıkmak oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı

Yuuuh beeeaa ben ön tekeri katdırmadım çamurlukla teker arasına sıkışan çamurlar ön lastiği kilitledi ben ne yapayım. Benim tek hatam debriyajı sıkmak oldu
boş ver berberi ağzı olan konuşuyor. Gelsin yapsın daha iyisini öyle konuşsun :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Siz de berbere yükleneceğinize kabul edin yatışlarınızı :cherry:

hay ben sizin Türkçe'nize çomak sokayım :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar