bu aarada gurcell ne yaptın kaskı sordun mu varmıymış...
getirtiyomu ya da...
lem lafı nerenden anlıyorsun sen. Ne düşmesi sadece ayağıma kramp girdiği için çamurda gidemedim motordan inip yüryerek baktım hepsi bu. Düşen Emrah'tı ben değilslm arkdaşlar! bugün aldığım telefon haberiyle öğrendimki murti06 2cm lik bir çamurda motoru yatırmış bahane olarakta bacağıma kıramp girdi demiş :mrgreen: bizim küccük emrah ise astsubay emrah! oda çayırda motorun ön tekerini kayrırmak suretiyle çayıra yatmışbunlar kamp alnında meydana gelen saat 17:00 da alınan haberlerdir :cat:
Pişt pastaneci benim kask GDR marka :cyclopsan
Tamam o zaman. Ben kesinlikle LS2 alıyorum. GDR den vazgeçtim.
:queen::queen::queen::queen:
Günaydın Ankara, Türkiye ve Murti06![]()
LS2 görüntüsü güzelde rahat bir kask değil yada benim kafa yapıma uymadı bilemiyorum. Denemeden internetten felan sipariş etme sakın :wiinkk:
Kafama taktım içi sanki betondan yapılmış gibi acaip derecede rahatsız oldum.
O kadar da haksızlık etme GDR ye :cherry:
:farao:slm arkdaşlar! bugün aldığım telefon haberiyle öğrendimki murti06 2cm lik bir çamurda motoru yatırmış bahane olarakta bacağıma kıramp girdi demiş :mrgreen: bizim küccük emrah ise astsubay emrah! oda çayırda motorun ön tekerini kayrırmak suretiyle çayıra yatmışbunlar kamp alnında meydana gelen saat 17:00 da alınan haberlerdir :cat:
boş ver berberi ağzı olan konuşuyor. Gelsin yapsın daha iyisini öyle konuşsun :wiinkk::farao:
Yuuuh beeeaa ben ön tekeri katdırmadım çamurlukla teker arasına sıkışan çamurlar ön lastiği kilitledi ben ne yapayım. Benim tek hatam debriyajı sıkmak oldu
slm arkdaşlar! bugün aldığım telefon haberiyle öğrendimki murti06 2cm lik bir çamurda motoru yatırmış bahane olarakta bacağıma kıramp girdi demiş :mrgreen: bizim küccük emrah ise astsubay emrah! oda çayırda motorun ön tekerini kayrırmak suretiyle çayıra yatmışbunlar kamp alnında meydana gelen saat 17:00 da alınan haberlerdir :cat:
:farao:
Yuuuh beeeaa ben ön tekeri katdırmadım çamurlukla teker arasına sıkışan çamurlar ön lastiği kilitledi ben ne yapayım. Benim tek hatam debriyajı sıkmak oldu