[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
bot alsaydık boğulmazdık ya.
yatılı gidiyoz.çadırla başa gelmez.
biliyon sudan korksak yağmuru bile bile bursaya gitmezdik.
da gitmek başka durmak daha başka.
öyle bir durumda kapalı konaklama yerleri varmış ayrıca yolu çok iyiymiş her türlü makinenin zorlanmadan gidebileceği bir yolmuş :wiinkk:

benim makinaya yol istemez :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Ankara MT, Bizde Ankara MT olarak birlikte belirlediğimiz bir tarihte Ankara Sarayköy'deki(Esenboğa Havalimanı yolundaki) Çocuk esirgeme Kurumuna veya Melikşahtaki Süleyman Demirel huzurevine ziyaret yapabilirmiyiz.Şöyle herkes gönlünden koptuğu kadar küçük hediyeler alıp verebilirizde.İkisi aynı günde olabilir Çocuk esirgemeden çıkar Huzurevine gideriz arası 10-15 km. birşey.Ne dersiniz?

Selam Ankara MT, Bizde Ankara MT olarak birlikte belirlediğimiz bir tarihte Ankara Sarayköy'deki(Esenboğa Havalimanı yolundaki) Çocuk esirgeme Kurumuna veya Melikşahtaki Süleyman Demirel huzurevine ziyaret yapabilirmiyiz.Şöyle herkes gönlünden koptuğu kadar küçük hediyeler alıp verebilirizde.İkisi aynı günde olabilir Çocuk esirgemeden çıkar Huzurevine gideriz arası 10-15 km. birşey.Ne dersiniz?

Hocam ben varım. (bu arada sadece bu kadar yazmak istedim ama yazmış olduğum mesaj çok kısa olduğu için mesajı yollayamıyorum. onun için şimdi buralara doldurma şetler yazıyorum)

Bu akşam ki toplantıda bu konuyu da organize etsek??

Hocam ben varım. (bu arada sadece bu kadar yazmak istedim ama yazmış olduğum mesaj çok kısa olduğu için mesajı yollayamıyorum. onun için şimdi buralara doldurma şetler yazıyorum)

Bu akşam ki toplantıda bu konuyu da organize etsek??

Esasında bu konuyu Onura özel mesaj olarak attım, Ankara MT ye sen duyur diye,fakat bu aralar yoğun ilgilenemedi herhalde bende buradan kendim duyurmak durumunda kaldım.Akşama konuşalım bu konuyu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam Ankara MT, Bizde Ankara MT olarak birlikte belirlediğimiz bir tarihte Ankara Sarayköy'deki(Esenboğa Havalimanı yolundaki) Çocuk esirgeme Kurumuna veya Melikşahtaki Süleyman Demirel huzurevine ziyaret yapabilirmiyiz.

Geçen akşam msn de Onura selam yazmıştım ama cevap yazmamıştı.
Eğer cevap yazsaydı bu konuyu dile getirecektim.
Anladığınız üzere ben varım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:silent::silent::silent: 85 iyide bu konuyu ben bugün yazdım daha.:sunny::sunny:

Yok yok 1 haftadır ben de aynı şeyi düşünüyorum, önce Onurla konuşup sonra buraya yazacaktım ama siz benden önce dile getirdiniz. :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar