beuuww beuuwwwbenüm canum sıkılıyy wıyyy
![]()
Hayırdır? niyekinekü???...
:queen::queen::queen:
tüh bu saatte açık pastanede yoktur şimdiiiiii![]()
Abi cidden olsa ne güzel olurdu. Gider oturur sohbet eder çay içerdik.
beuuww beuuwwwbenüm canum sıkılıyy wıyyy
![]()
neden olacak bu saatte açık pastane bulamıyor seninde canın sıkılıyordur kesinHayırdır? niyekinekü???...
:queen::queen::queen:
neden olacak bu saatte açık pastane bulamıyor seninde canın sıkılıyordur kesin![]()

Temiz Emlaktan reklam mı aldınHarkese selam Ankara MT, XHouse da yediğimiz kazıklardan sonra alternetif haftalık toplanma mekanlarına alternatif olarak bir cafe de ben sunuyorum.Sahibi ile görüştüm,Fiyat listelerinden bize ayrıca indirim yapacaklar.Ayrıca motorlar için park sorunu yok içeri alırım dedi,mekan merkezi bir yer yanı başında metro durağı da var,Kızılay yürüyerek zaten 5 dakika,Yeşillik bol En artısı ise şırıl şırıl akan şelalesi.Resimde de görüldüğü üzere Maltepe caminin altı.Bilgilerinize.Yorumları gönderin lütfen
![]()
Yorumları gönderin lütfen[/URL]
Yorumları gönderin lütfen![]()
pastaneci gördümde senin gibisini görmedimKapalı bir yeri varmı yoksa açık alanmı?
:queen::queen::queen::queen:
Uygun . MT ile kızıldenizde bile buluşurum :queen: (ybr ile)
way yawrum ne gaz yemiiişş![]()
önümüzdeki haftalarda bakarız yeşillği bol yerlere. Ama Dikmen vadisinde motoru bırakacak yer yokabi ne o öyle ya eksoz dumanından bıkmadınız mı?
yani şöyle yeşilli
ğe yakın bir yer 1985 in de davetlisi olarak dikmen vadisine gitmicez mi hiç?
dört duvar gri beton daha mı güzelNedir bu yeşillik merakı, özlemi anlamadım ki![]()
1985 in de davetlisi olarak dikmen vadisine gitmicez mi hiç?
biri çay mı dedi :silent: Fizan'a bile gelirim bennnnnnnnnYaaa 1985 değil Bin9yüz85 :mrgreen:
Dikmen Vadisinde ısrarlıyım da, davet benim davetim ama termosla çay Demet abladan :queen:
siz yeşil giyinirseniz onla idare ederiz diyemeyeceğim,hiç bir şeyin canlısının yerini taklidi tutamaz.ben zonguldaklıyım.bizim orda ağaca tırmanamayanı döverlere.Nedir bu yeşillik merakı, özlemi anlamadım ki![]()