[Ankara - MT]

bi arkadaş da superlight ını satıyor 1.500'e ama o olmaz sana...alsana bi aquila sen de 4-5'e çok temiz makinalar var

jr.

hule komisyon mu alıyon muratım :mrgreen: mis gibi motoru pegi dağıttı diye satacak mı adam :)

jr.

cantayı değiştircek param yok diyo..motoru nerden değiştirsin:p. ayrıca ailecek hastasıyız sesinin aynalarının :mrgreen:

jr.

murat,

sana keçe verdim ya abi :mrgreen: onu kullanma..uzun vadede boyayı matlaştırıyo bugün uyandım daha yumuşak bir malzeme bulacağım. cilaladım boyayı duzeldi allahtan..bizim malzeme sıkoçbıraytın arkası gibi abi aman diyeyim :mrgreen:

Son düzenleme:
herkese selam. sertaçım muratla abim motorunla uğraşırken, bizim suku "öff yaa bırakın gidelim..bıktım şu çinçonlardan" diyip duruyodu..teşekkür ederken onu sayma. bu suku hep böyledir. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

gürkan ya yolu bulabildin mi abi? "biz neredeyiz" diye soran adamı tek başına bırakmış bizim insafsız suku:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

ayrıyeten.."ben kartingde hepinizi asfalta gömerim" ve hatta "benim adım gömercin serkan" diye atıp tutan serkan arkadaşımız, sıra kartinge gelince hafiften uzamıştır. :mrgreen:

buldum abi sertaç saolsun sukuya kalsak işimiz bitti ya :p:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

muratım değiştirmem mimkin deil :) horsimle yola devam:)

sertaç sana safkan bi yarış atı alalım abi sen motoru sat bence :queen:atı bakıma falan da sokmaya gerek yok yanlız grubun arkasından gelirsin önden gidersen her an mayın bırakabilir arkadakilere :queen:

buldum abi sertaç saolsun sukuya kalsak işimiz bitti ya :p:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------

sertaç sana safkan bi yarış atı alalım abi sen motoru sat bence :queen:atı bakıma falan da sokmaya gerek yok yanlız grubun arkasından gelirsin önden gidersen her an mayın bırakabilir arkadakilere :queen:

alırım atı ilk günden bacağı kırılır bende bu şans varken ehehehehehe

neyse abı ben karısmam baska gruba felan zaten onlar baska yerden haberlesıyorlar benı ılgılendırmez ama daldan duser gıbı foruma dusme tuhaf gelıyor

dostum başka grup falan yok . Biz iş çıkışı buluşması yapıyoruz ve kapımızda herkeze açık. Gel buyur bak ortama . başka yer dediğin telefonsa evet, ortamımızda abi-kardeş ilişkisi wardır öyle sadece forumdan yazmakla bırakmayız biz. Buluşma yerine gideriz, gelmeyen yada gelmek isteyipde yeri bilmeyen herkezi teker teker ararız , haber alırız , eğer gelicem derse 2 saat olsada bekleriz, yeri bilmiyosada gider alırız...Daldan düşen falan yok merak etme sen :D

Son düzenleme:
2vdf9fp.jpg

kbc67m.jpg

murat müdürüm çoğunda sırt koruması yok bunda varmış(onaylı) bundan bahsediyodum bugün nerde bulabilirim ki acep ulusanda yoktu
Prohel 6464 Leopart Mont
Duratex 600 D Cordura Kumaş
CE onaylı omuz, dirsek ve sırt korumalar (çıkarılabilir)
3M scotchlite reflektörler
Bel, kol ve bilek ayarları
Fermuarlı dış cepler
Hava alabilir
Waterproof sabit iç membran
Rahat kumaş yapısı

Motosikleti
yok
günaydın müdürler nasılsınız bakalım , sertaçım geçmiş olsun sanada ya hayırdır böyle ?

bi arkadaş da superlight ını satıyor 1.500'e ama o olmaz sana...alsana bi aquila sen de 4-5'e çok temiz makinalar var

akila seninkimi muratım:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 AM ----------

günaydın müdürler nasılsınız bakalım , sertaçım geçmiş olsun sanada ya hayırdır böyle ?

saol umutum valla enterasane bi durumm. bişi olmadı neyseki. kasis geçerkern sol ayağımı koyduum yer kendini bıraktı bi anda emekli olmak istedi:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm herkese

Motosikleti
yok
gezinizden hiç foto varmı arkadaşlar naptınız bakalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------

sertaçım sınav yerleri belli olmuş ben balgat ta gircem sınava seninki neresi öğren bakalım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar