müdür değiştircek adam motoru la..yoksa jinlunun ailecek hastasıyız tabi
herkese selam. sertaçım muratla abim motorunla uğraşırken, bizim suku "öff yaa bırakın gidelim..bıktım şu çinçonlardan" diyip duruyodu..teşekkür ederken onu sayma. bu suku hep böyledir. :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------
gürkan ya yolu bulabildin mi abi? "biz neredeyiz" diye soran adamı tek başına bırakmış bizim insafsız suku:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------
ayrıyeten.."ben kartingde hepinizi asfalta gömerim" ve hatta "benim adım gömercin serkan" diye atıp tutan serkan arkadaşımız, sıra kartinge gelince hafiften uzamıştır. :mrgreen:
muratım değiştirmem mimkin deilhorsimle yola devam
![]()
buldum abi sertaç saolsun sukuya kalsak işimiz bitti ya:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 PM ----------
sertaç sana safkan bi yarış atı alalım abi sen motoru sat bence :queen:atı bakıma falan da sokmaya gerek yok yanlız grubun arkasından gelirsin önden gidersen her an mayın bırakabilir arkadakilere :queen:
neyse abı ben karısmam baska gruba felan zaten onlar baska yerden haberlesıyorlar benı ılgılendırmez ama daldan duser gıbı foruma dusme tuhaf gelıyor
bi arkadaş da superlight ını satıyor 1.500'e ama o olmaz sana...alsana bi aquila sen de 4-5'e çok temiz makinalar var
günaydın müdürler nasılsınız bakalım , sertaçım geçmiş olsun sanada ya hayırdır böyle ?