[Ankara - MT]

jr.

eline sağlık..ayrılmış yol mu abicim o önemli asıl. yoksa biz cıbıfcılara mıcır falan sökmez :cat:

eline sağlık..ayrılmış yol mu abicim o önemli asıl. yoksa biz cıbıfcılara mıcır falan sökmez :cat:

çubuk 2 barajının oradaki yol ayrımında gidiş geliş olarak iki şerit halinde stabilize, toprak yol başlıyor,

Acayip zevkli bir yol, sırf o gün yol yapmak için gittim geldim.
İçimdeki enduro aşkını körükledi iyice :queen:

sen niye katılmıyorsun bize? pazar çalışma mı var?

Aynen öyle Evren , ne yazıkki pazar dahil çalışıyorum.:pr::pr::salut:
Yoksa geçenlerdeki çamkoruya katılmayı çok istedim ama yine nasip olmadı.
Gidersemde bir iki saat sonra dönmek zorunda kalırım. :pale:

Ara sıra hafta içi müsait olduğum zamanlar oluyor o zamanlarda kaçamaklar yapıyorum işte böyle

jr.

şahapçım başlığa hoşgeldin.

bugün gelseydin keşke..bu sertaç denen hayırsız arkadaş aramamış seni. bu sertaç hep böyledir. saman altından su yürütür sonra da pardon ya der :p

bugünkü katılımcılar:

suku
sertaç
evo & emre
murat & sertaç
caner abi :rendeer: (biz sizi çok sevdik)
serkan
murat
gürkan

panora önünde toplanan grubumuz, birlik mahallesi arkasından otobana çıktı.

incekten tekrar ankaraya katılıp park 166da muhabbet ve yemeğin ardından bilkent burger kinge doğru sürüşe geçti.

bilkentte buz gibi aystiğleri dondurmaları mideye indirdikten sonra haydin kartinge deyip tam yola cıktık ki, bir tümsekte sertaçımızın motosikletinin pegi ve vites kolu (aslında ona peg denmiyor sanırım. ayak kadar bişey) kırılınca, muratın teknik dokunuşuyla 2. vitese zar zor atarak kartingden vazgeçip çayyolundaki kawasaki servisine kadar 20 dakikalık ağır bir sürüşle, sertaçın 2. vitesinde ulaşmayı başardık.

geçmiş olsun sertaç. en büyük sıkıntın bu olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 PM ----------

elimizdeki resimleri koyalım arkadaşlar.

bir de gölbaşında tarlanın tekinden kaptırmış gelen bir köpek az kalsın motora atlıyordu. düşmenin eşiğinden döndük. bir anda ok gibi fırladı. bu kadar canına susamışını hiç görmemiştik. allah bizi dusmekten, onu boğazlanmaktan korudu.

bu işin çaresini kimse bulamamış mı ya. gidiyoduk valla ayaküstü.

Son düzenleme:
bilkentte buz gibi aystiğleri dondurmaları mideye indirdikten sonra haydin kartinge deyip tam yola cıktık ki, bir tümsekte sertaçımızın motosikletinin pegi ve vites kolu (aslında ona peg denmiyor sanırım. ayak kadar bişey) kırılınca, muratın teknik dokunuşuyla 2. vitese zar zor atarak kartingden vazgeçip çayyolundaki kawasaki servisine kadar 20 dakikalık ağır bir sürüşle, sertaçın 2. vitesinde ulaşmayı başardık.
Bu bahsi geçen kawasaki servisi nerede acaba? çayyolunda oturuyorum da, herhangi bir sorun durumunda bilgim olsun istedim

Bu bahsi geçen kawasaki servisi nerede acaba? çayyolunda oturuyorum da, herhangi bir sorun durumunda bilgim olsun istedim

hazır gitmişken 10bin bakıma sokim diye motoru orda bıraktık. yarın alıcam motoru istersen beraber gidelim hem tanışmış olurus hem seni de tanıştırırım ordaki ustayla.
bu arada evrenim kawasaki deil suzuki servisi ama içerde dragstara anormal bişiler yapıolardı dikkatimi çekmedi deil:)))) müthişti valla kimbilir sesi nasıldır...
neyse emre sen beni msnden eklede uyarsa sanada yarın gideris
msn:[email protected]

bu arada bugün bana yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim. tek başıma olsam yalan olurdum:))

jr.

herkese selam. sertaçım muratla abim motorunla uğraşırken, bizim suku "öff yaa bırakın gidelim..bıktım şu çinçonlardan" diyip duruyodu..teşekkür ederken onu sayma. bu suku hep böyledir. :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 PM ----------

gürkan ya yolu bulabildin mi abi? "biz neredeyiz" diye soran adamı tek başına bırakmış bizim insafsız suku:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 PM ----------

ayrıyeten.."ben kartingde hepinizi asfalta gömerim" ve hatta "benim adım gömercin serkan" diye atıp tutan serkan arkadaşımız, sıra kartinge gelince hafiften uzamıştır. :mrgreen:

günah keçişi hep ben oluyom nedense ama neyse sen gıt koca suzukı tabelasını gormeyıp servıse kawasakı servısı de sonra benden sıkayet et :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ve dostlarım cok memnun olduk öncelıkle burda olmana grubumuza katılmak ıstermısın hayalet motorcu her aksam 21:00 aşşağı eğlence akvaryum önunde toplanıyoruz daha sonra planlı bı sekılde ver elını ankara caddelerı :queen:grubumuz suan ıcın 11 kısıden mevcuttur vede herkese acıktır :rendeer:

apaçhe abii ya sendeki şu nikelaj tarzı , egzoza yaptığın boyadan yarın bana getirirmisin wrsa abi ya :/ çok makbule geçer wallahi :D

jr.

orada gıcır titanı görünce, titanın güçlü kardeşine bindiğimiz için gururlandık biz gürkanla. erman da iç çekiyodu teselli ettik.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar