[Ankara - MT]

Benim telefonun fiii tarihte hafıza kartına koymak isteyipte bir türlü koyamadığım şifre her nasıl olduysa anlamadım kendi kendine şifre koymuş:silent: şimdide karttaki resimlere vs.ulaşamıyorum.:pr:Bu şifreyi nasıl kıracağız bilen varsa söylesin bilmiyorsanız susun.Yorum istemiyorum:p
Yandım ben tüm tatil fotoları karttaydı:queen:

çiğdem mahallesine gireceksin fen lisesine gider gibi devam et.. sağda görürsün

Çiğdem mahallesi miiiiii?.....
Fen lisesi miiiii?.....

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anlamadım :cherry:

Uzun bir tatilden sonra sen de hoşgeldiiiiiinnnnn :rendeer:

Hoşbulduuuk.....

Benim telefonun fiii tarihte hafıza kartına koymak isteyipte bir türlü koyamadığım şifre her nasıl olduysa anlamadım kendi kendine şifre koymuş:silent: şimdide karttaki resimlere vs.ulaşamıyorum.:pr:Bu şifreyi nasıl kıracağız bilen varsa söylesin bilmiyorsanız susun.Yorum istemiyorum:p
Yandım ben tüm tatil fotoları karttaydı:queen:

Abi üzüldüm beaaa.. Telefon modeli nedir?

Diğer fotolarımız :)

Çook yorgundum ama gene de ekledim kıymetimi bilin :)

resim10.jpg

resim11.jpg

resim12.jpg

resim13.jpg

resim14.jpg

resim15.jpg

resim16.jpg

resim17.jpg

resim18.jpg

resim19.jpg

resim20.jpg

resim21.jpg

resim22.jpg

resim23.jpg

resim24.jpg

resim25.jpg

resim26.jpg

resim27.jpg

resim28.jpg

resim29.jpg

resim30.jpg

resim31.jpg

resim32.jpg

resim33.jpg

resim34.jpg

resim35.jpg

resim36.jpg

resim37.jpg

resim38.jpg

resim39.jpg

resim40.jpg

resim41.jpg

resim42.jpg

bakalım resim koyabilmiş miyim?(diye yazarken serdar kölesi çoktan yüklemiş bile:salut:)

neden böyle küçük çıktı ki???

Son düzenleme:
bunu kendime saklamıştım ama...

serdar bunları tam boy buraya nasıl koyacaz??? öyle durma cevap ver bakem... çabukkkkk

Son düzenleme:
abi ben o kavurmaya bittim ama..
o nası bişi dir yahu...
bak bu ikinci görüşüm diğerinde bende ekmek banacam ona hiç kaçarı yok...
bu arada çağlayan abi de gelmiş, ne güzel yüzünü gören cennetlik ti :)

2. resim

31082008178ek6.jpg

1.resim

31082008195pe5.jpg

küçük reme tıklanınca diğer sitede resim büyük olarak çıkıyor ya o resmin üstünde sağ tuş tıkla resmin konumunu yada yolunu kopyala vardır o yerini kopyalar. ondan sonra forumdaki resim butonunu tıkla oraya yapıştır gönder gitsin

yawww bu arada çiğ böreğimi unutmuş görüyomusun kırıldım :)

Son düzenleme:
Beyler konuyu bölmek gibi olmasında, deli oldum yaa haftalık buluşmalar ile ilgili olan başlığı bulamadım :pr::silent::mrgreen:

Ben de bir kaç gündür bakamıyordum foruma. Malum İstanbul'a hazırlık, ev taşıma, boya badana derken pek vakit kalmadı bana. Gezide iyi eğlenmişsiniz doğrusu keşke Davut'un teklifini kabul edeymişim de evde boya badana ile uğraşacağıma sizle geleymişim. Dün bütün gün uğraştığım kadar zamanda Davut neredeyse tüm evi boyayacaktı. Sağolsun sayesinde kısa zamanda bu işi bitireceğiz gibime geliyor. Bu arada Çağlayan abi geçmiş olsun, ben de bugün Davut'tan öğrendim köpek maceranızı. Umarım bir daha böyle aksiliklerle hiç karşılaşmazsın. Neyse artık Çarşamba günü görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
internetim bağlandı geri döndüm geri döndüm :) :) :)

internetim bağlandı geri döndüm geri döndüm :) :) :)

ooooooooooo tatlum kıymatlum hoşgeldin beş gittin:p diyecek bişicik bulamadım murat abi seni aramızda tekrar görmek onur verici bizim onurdan bahsetmiyorum haa:cat:

Merhaba ankara mt. Bende şehir değiştirdim. Ankarada skyteam 200 cross aldım. Birkaç eksiğim var kask falan almam lazım. Ondan sonra gezilere katılmak isterim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ooooooooooo tatlum kıymatlum hoşgeldin beş gittin:p diyecek bişicik bulamadım murat abi seni aramızda tekrar görmek onur verici bizim onurdan bahsetmiyorum haa:cat:
lem beni tek kale alan sen oldum gözlerim doldu :salut: bizim Onuru boş ver zaten adam hoşgeldin bile demedi :p

Merhaba ankara mt. Bende şehir değiştirdim. Ankarada skyteam 200 cross aldım. Birkaç eksiğim var kask falan almam lazım. Ondan sonra gezilere katılmak isterim.

hoşgeldin :rendeer: eksiklerini derhal hallederiz. Fırından yeni çıkmış taze kasklarımız montlarımız pantollarımız mevcut :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar