[Ankara - MT]

selamlar arkadaşlar,
motorum bu cumartesi geliyor. çok heyecanlıyım....

Hayırlı olsun, pazar günü hava büyük ihtimal güzel olacak, bir etkinlik olursa katılın.

Plaka işleri var daha :)

Arkadaşlar, Samet (bolu lynx) gelecek bu pazar günü.varmı düşündüğünüz bir etkinlik.

Motoru yıkadıktan sonra çevre yolundan dolanarak sizin oraya geleceğim ben Atila abi. Diğerleri napar bilemem ama hava güzel olacak gibi, tadını çıkaralım millet.

hiç olmadı, öğle arasında yakındaki notere gidilip plaka işlemlerini yaptırmak üzere vekaalet verirsin olur biter ;)

bu arada hoşgeldin ve hayırlı olsun :)
hoşbulduk , teşekkürler. evet sanırım vekaletle yada bu işleri yapanlar oluyor aynen araba plakaları işlemlerini yapanlar gibi, onlara yaptırırım..

İlk motosikletiniz ise size tavsiyem bu akşam için 4 tane DVD film almanız zira sabaha kadar uyku tutmayacak :)

Bu arada arkadaşlar bir motosiklet adaptasyon eğitimi , yol eğitimi falan planlasak kendi aramızda diye düşünüyorum, ne dersiniz? :)[COLOR="Silver") :)) bundan 2 yıl öncesine kadar 2 yaz motor kullanmışlığım vardı ama küçük bir ilde. 250mct mondial. ama ankara trafiğinde daha güvenli kullanabilmem için bir iki saatlük bir eğitime ihtiyacım var. o olabilir bak..

Okan Hocamız bir eğitim planlar sanırsam.

Trafik konusunda eğitimden ziyade sizde birşeyler araştırırsanız, motosiklet trafikte nasıl kullanılır internette yazıları okursanız faydalı olabilir. Bu pazar günü sabahtan trafiğe çıkın derim. Hem motorunuza biraz alışmış olursunuz, hemde trafik az olacağından daha rahat kullanırsınız.

Hayırlı olsun, pazar günü hava büyük ihtimal güzel olacak, bir etkinlik olursa katılın.

teşekkürler, plaka hallocak haftaya , etkinliklere katılmam 15 günü bulur...önce ankara, sonra türkiye, sonra başka ülkeler:))) hayallerim çok mu büyük ne:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------

Okan Hocamız bir eğitim planlar sanırsam.

Trafik konusunda eğitimden ziyade sizde birşeyler araştırırsanız, motosiklet trafikte nasıl kullanılır internette yazıları okursanız faydalı olabilir. Bu pazar günü sabahtan trafiğe çıkın derim. Hem motorunuza biraz alışmış olursunuz, hemde trafik az olacağından daha rahat kullanırsınız.
bende 2 yıl önce bir cd vardı. onu izlemiştim çokta güzeldi. ama şu anda nerde cd bilmiyorum:) zaten teorik olarak daha çok şey okumam lazım, hatta motorun aksamlarını, nasıl çalıştığını, bir arıza olduğunda neler yapabilirim?? daha öğrenecek çoookk şey varr. bisiklet tamir etmişliğim, araba lastiği değiştirmişliğim:)) var ama motorla ilgili bişey yok henüz:)[COLOR="

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

[/COLOR] bende 2 yıl önce bir cd vardı. onu izlemiştim çokta güzeldi. ama şu anda nerde cd bilmiyorum:) zaten teorik olarak daha çok şey okumam lazım, hatta motorun aksamlarını, nasıl çalıştığını, bir arıza olduğunda neler yapabilirim?? daha öğrenecek çoookk şey varr. bisiklet tamir etmişliğim, araba lastiği değiştirmişliğim:)) var ama motorla ilgili bişey yok henüz:)

Size haftada 1 doz Yunusgil öneriyorum .

Size haftada 1 doz Yunusgil öneriyorum .

Ben de senin motora şunu öneriyorum,

big_116484014oiu.jpg

kırıl(a)maz ayna... bir de nazar boncuğu...

yunusgil is a park that keep us together...
rahatlıkla sürüş yapabileceğim bir yermi burası?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

ben yine anlamadım:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

parkın adı internette geçmiyor. başka bir ismi olmalı sanırım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

ben yine anlamadım:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

parkın adı internette geçmiyor. başka bir ismi olmalı sanırım...

:queen: alıntılar felan... ortalığı karıştımışsınız :p

Yunusgil parkta sürüş yapılmaz, köpekler kovalar valla :) Ancak ileri seviye motorcular (ben, yunus, soykan, bülent....) orada sürüş yapabiliyoruz. :bounce: .... :p

Buarada çok iyimiş :) ; http://livinginankara.tumblr.com/

yunusgil park, adını yunus adlı, kod adı Gaccal olan, konyalı arkadaşımızın orada ikamet etmesinden dolayı almıştır. park anıttepe döngel sokağın sonunda konumlandırılmıştır. zaman zaman parkta, zaman zaman okulun duvarının olduğu dar sokakta ayak üzeri muhabbetler edilir, kahkahalar etrafı sarar..hemen yanıbaşındaki kokoreçcilerde, tavukçularda yemek yenir, sokağın köşesindeki unlu mamülleri satan tükkanda da faaliyetler olmaktadır.

Hasılı pek sürüş yapılacak bir ortam olmasa da, sürüş hazırlıkları, gezi yapılmayacaksa muhabbet için bir toplaşma mekanı, gezi yapılacaksa bir hazırlık noktası niteliğindedir.

Hacı o unlu mamüller mekanı artık pazar sabahları kahvaltı vaktinde ünlü adayları ile canlı müzik sunuyor. O yüzden biraz soğudum oradan, hani eski '2dakka çay içer muhabbet ederiz' havası kaybolmuş. :farao:

Bir de parkta sürüş yapılmıyor evet ama biz de Taşkının XL200 'ünü parkın içinde sırayala kullanmadık, merdivenlerden inip çıkmadık, çakılların-çalıların içinde heyecan yaratmadık yani, onu da söyleyim dedim... :)

Maneviyat ikliminin buram buram estiği bir yerde konumlanmış olan Yeni Yunusgil Park'ta görüşmek üzere.

Artık hepbir cumaya gideriz oraya.

Ya o değil de bi ara maklube mi yapsak la. Ciddi diyorum bunu
maklube1.gif

139737_maklube.jpg

sofranin-yildizi-maklube-tarifi7.jpg

Olma mı he :) o kadar sakal bıraktım hiçbir cemaate almadılar beni :salut:

Megelli yi nasıl bilirsiniz?? Çok yakışıklı motorları var, uygun fiyata.
Kim getirip satıyor Türkiye'de?

***Bir de duyurum var; Rider dan uzak durun, sıfır motor aldık, Temmuz pulunu yatırmamışlar, satarken iş çıkarttı bana, aradım paramı almak için, gelen cevap:
- biz karışmıyoruz pluna vs, sadece ÖTV sini ödüyoruz.
- ben size ekstra para verdim, muamele için, anahtar teslim diye anlaştık?
- anahtar teslim de sadece ÖTV si ödenir.

Resmen dolandırıldım, 50 liraya tenezzül edecek terbiyesiz ve yalancı insanlar, boşuna yetkili servis bunlardan alınıp ulusan olmadı demek ki.

Geçmiş olsun önce. Sonra da hayırlı olsun sattığına göre :wiinkk:
Onları bi de ben kontrol edeyim cidden ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar