[Ankara - MT]

Şöyle bir videoyu pat diye ortaya koysa eğlenceli, komik, biraz garip olabilirdi. Şimdi okadar tantana sonrasında, "yapacam" dedikten sonra ortaya çıkan şeye bak...

Dalga geçmiyorum, biz Ankara MT olark daha iyisini yapabiliriz. Hani yapalım, gösterelim! demiyorum ama eğlencesine yapalım dersek yapabiliriz diyorum ve daha iyi olacağını da düşünüyorum (yorumlama açısından).

5-6 tane uzman birini çıkarıp her motoru denedikten sonra yorumlamalarını istesen neysede, bu adamların çoğu bir motosikleti doğru düzgün yorumlayacak bilgi sahibi değiller bence. Dediğin gibi o kadar tantanadan sonra böyle bir şey çıkması hoş olmadı. O motosikletlere biz sırayla binsek ve sohbetini etsek daha iyi olur.

Kısaca bu hazırlanan video, 250 cc alacaklar için hiçbir şey ifade etmiyor. Öylesine bir video olmuş.

Biraz aceleye getirilmiş bir çalışma olmuş. Bol miktarda çelişkili yorumlar mevcut. Objektif değerlendirmelerden çok, kişisel yetersizliklerini (alışmadığım için vitese ayağım yetişmedi, racing motorun gidonu niye daha fazla dönmüyor vb.) dillendirmişler. Bilgi adına eğitici öğretici satınalma kararının etkileyebilecek pek birşey yok sadece 'ne yaparsanız yapın Daelim almayın' mesajı net verilmiş. Konsept olarak ta kurgusal yemek yarışmaları benzeri 'Motosikletteyiz' tarzı bir bölüm denenmiş. Olmuş mu ? Eeeöh

Gecikmiş bu yazım için kusura bakmayın.
Geçmiş olsun Bülent, can sıkıcı bir olay olmuş ama neyse ki fazla bir zarar yok. Arka bahçe en iyi çözüm gibi duruyor tabii komşulardan arıza çıkmadıkça. Bir de şöyle bir şey gördüm. ALARM

Erhan, sana da hayırlı olsun. Artık sonunda kavuştun sayılır. aslında oralara gitmişken iyice gezerek gelsen en güzel, çünkü çok harika yerler oralar. Bir zamanlar arabayla o bölgeye geziye çıkmıştım. Tabii özellikle yemek kültürü mükemmel. Yol da Niğde'den Urfa'ya dek kaliteli otoyol. Ama yine de yolda 4 mevsimi yaşayacağını unutma ve dikkat et.

Bu ctesi hava güzel olursa bakım yaptırıp sezonu açacağım inş.
Diğer tüm arkadaşlara da selamlar... Hepinizi sevgiyle(!) kucaklıyorum. :thumleft:

Bonjour à tout le monde. Quelle vidéo? Suis français actuellement. :mrgreen:

ANKARA MT MERHABA...
HAVA ŞARTLARININ MÜSAİTLİĞİ VE ARTIK İÇİM İÇİME SIĞMAMASI GİBİ NEDENLERDEN DOLAYI:queen: 15 GÜNDÜR BURADA DA YAZDIĞIM BOLU-ANKARA GEZİMİ İNŞALLAH BU HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRECEĞİM...
SAĞOLSUN ZAFER ARKADAŞIMIZ BENİ KAZANDAN ALACAK VE ATİLLA ABİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ...BU HAFTA SONU MÜSAİT OLAN VE YOL YAPMAYA HAZIR OLAN DEĞERLİ ANKARA MT CİLER DEN DE BİZE EŞLİK ETMESİNİ UMUYORUM...CVPLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR...

selamlar arkadaşlar,
motorum bu cumartesi geliyor. çok heyecanlıyım....

Sen mi ben mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

Erhan, sana da hayırlı olsun. Artık sonunda kavuştun sayılır. aslında oralara gitmişken iyice gezerek gelsen en güzel, çünkü çok harika yerler oralar. Bir zamanlar arabayla o bölgeye geziye çıkmıştım. Tabii özellikle yemek kültürü mükemmel. Yol da Niğde'den Urfa'ya dek kaliteli otoyol. Ama yine de yolda 4 mevsimi yaşayacağını unutma ve dikkat et.

Diğer tüm arkadaşlara da selamlar... Hepinizi sevgiyle(!) kucaklıyorum. :thumleft:

eyvallah abi saolasın..dediğin gibi aslında çok güzel bi rota...minumum bir hafta oyalanılması gerekiyo adanaya gelene kadar...ama vakit yok işte..belki halfeti, harran, göbeklitepe den birine uğrama şansı bulabilirm..ordan çıkış saatime de bağlı..gezemesek te bir başka bahara deriz artık...

bu arada seni de takdir ediyorum elinin altında motor olup binmediğin için...iyi sabır varmış:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------

Bonjour à tout le monde. Quelle vidéo? Suis français actuellement. :mrgreen:

bonjour frère, comment allez-vous?

Gecikmiş bu yazım için kusura bakmayın.
Geçmiş olsun Bülent, can sıkıcı bir olay olmuş ama neyse ki fazla bir zarar yok. Arka bahçe en iyi çözüm gibi duruyor tabii komşulardan arıza çıkmadıkça. Bir de şöyle bir şey gördüm.

Eyvallah Taylan yaw, hasar yok sadece sinirlerimi bozmustu sabah sabah o kadar. Bir hortum kopmustu onu degistirdim, basit bisey yani. Seni de gorebiliriz yani artik haftasonlari oyle mi :) Gec bile kaldin bence acmak icin sezonu.

Sen niye seviniyon olm, senin mevzuya daha bir hafta yok mu :)

Sen niye seviniyon olm, senin mevzuya daha bir hafta yok mu :)

olsun olum 5 aydır bekleyen adam için bir haftalık süre yarın gibi...ömr-ü hayatımdaki karayolunda en uzun mesafemi yapıcam, ilk defa gittiğim yerlere gidicem, gelicem..yol hazırlığı yapıcam..nası heyecanlanmayım:)

Bülent, Erhan,

İşler güçler... bu yıl sezonu ancak açabileceğim. Tatlı su motorcusu olarak en kısa zamanda sizleri görmek isterim. Özledim vallahi hepinizi.

Erhan sen yola çıkarken yine de yanında göz yaşartıcı sprey falan al. ne olur ne olmaz, o kadar uzun yolu tek başına kat edeceksin.

olsun olum 5 aydır bekleyen adam için bir haftalık süre yarın gibi...ömr-ü hayatımdaki karayolunda en uzun mesafemi yapıcam, ilk defa gittiğim yerlere gidicem, gelicem..yol hazırlığı yapıcam..nası heyecanlanmayım:)

Sonundan bitiyor değil mi, bize ve kendine yaşattığın bu ızdırap dolu 5 ay :)

pazar ben de gelip sizlerle tanışmak isterim. acemiliğimin grubun sürüş güvenliğini tehlikeye atmayacağı kısa ve basit bir rotadan gezi de yaparsanız katılmak da isterim :).

dane pantolonu alırken Syanur ile tanışma şansımız oldu, diğer arkadaşlarla da vakit geçirmeden kaynaşmak iyi olur.

Böyle resimler beni fezalara kanatlandırıyor ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

selamlar arkadaşlar,
motorum bu cumartesi geliyor. çok heyecanlıyım....

İlk motosikletiniz ise size tavsiyem bu akşam için 4 tane DVD film almanız zira sabaha kadar uyku tutmayacak :)

Bu arada arkadaşlar bir motosiklet adaptasyon eğitimi , yol eğitimi falan planlasak kendi aramızda diye düşünüyorum, ne dersiniz? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------

hacı motive ediyom da öbür hafta için..bu hafta sonunu pas geçecez...
Erhan sen motor almaya gitmedin mi daha hacı ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

pazar ben de gelip sizlerle tanışmak isterim. acemiliğimin grubun sürüş güvenliğini tehlikeye atmayacağı kısa ve basit bir rotadan gezi de yaparsanız katılmak da isterim :).

dane pantolonu alırken Syanur ile tanışma şansımız oldu, diğer arkadaşlarla da vakit geçirmeden kaynaşmak iyi olur.

Ben acemiliği hep sürüşlerde grubun ortasında yer alarak attım... Grupla kullanmak seyahatlerde tek kullanmaktan daha güvenli bence:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

Şöyle bir videoyu pat diye ortaya koysa eğlenceli, komik, biraz garip olabilirdi. Şimdi okadar tantana sonrasında, "yapacam" dedikten sonra ortaya çıkan şeye bak...

Dalga geçmiyorum, biz Ankara MT olark daha iyisini yapabiliriz. Hani yapalım, gösterelim! demiyorum ama eğlencesine yapalım dersek yapabiliriz diyorum ve daha iyi olacağını da düşünüyorum (yorumlama açısından).

Video çekin, yapın, ünlü olun Polat :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet:(( işyerinden izin almak bayağı sorun oluyor bizde. bakalım nasıl yapacam?

hiç olmadı, öğle arasında yakındaki notere gidilip plaka işlemlerini yaptırmak üzere vekaalet verirsin olur biter ;)

bu arada hoşgeldin ve hayırlı olsun :)

İlk motosikletiniz ise size tavsiyem bu akşam için 4 tane DVD film almanız zira sabaha kadar uyku tutmayacak :)

Bu arada arkadaşlar bir motosiklet adaptasyon eğitimi , yol eğitimi falan planlasak kendi aramızda diye düşünüyorum, ne dersiniz? :)[COLOR="Silver") :)) bundan 2 yıl öncesine kadar 2 yaz motor kullanmışlığım vardı ama küçük bir ilde. 250mct mondial. ama ankara trafiğinde daha güvenli kullanabilmem için bir iki saatlük bir eğitime ihtiyacım var. o olabilir bak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar