[Ankara - MT]

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hmm birşeyler eksik ..

Bide eline tam ekmeğe salata üzerine sepilmiş döner versek şıp diye tanıyacağım ama böyle çıkartamadım :)

Beyler e-bay den 20-30 dolarlık malzeme kaç güne gelir , gümrük v.s takılma olur mu direkt gelir mi adrese?

Şu konunun altında kimler bu konuyu okuyor kısmı sizdede mi "Array" yazmakta arkadaşlar??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler e-bay den 20-30 dolarlık malzeme kaç güne gelir , gümrük v.s takılma olur mu direkt gelir mi adrese?

yaklaşık 2 ila 8 hafta arası.

en çabuk 3 haftada en geç 12 haftada elime ulaştı malzemeler

Turgay bey, ürün fiyatı ile kargo süresi arasında herhangi doğru veya ters orantı olmamakla birlikte yaklaşık 75€(avrupa para birimi olur kendisi)'nun altında maliyeti görünen ürünler gümrüğe takılmamaktadır(o sınırı da selçuk abi söylemişti sanırım geçen gün). Başka yardımcı olabileceğim bir konu var ise lütfen özelden yazın, özel görüşelim :bounce: Have nice day, very guten tagen...

:)

Şu konunun altında kimler bu konuyu okuyor kısmı sizdede mi "Array" yazmakta arkadaşlar??

Evey, ankaray gibi bişey mi acaba bu :p ..... :king:

Turgay bey, ürün fiyatı ile kargo süresi arasında herhangi doğru veya ters orantı olmamakla birlikte yaklaşık 75€(avrupa para birimi olur kendisi)'nun altında maliyeti görünen ürünler gümrüğe takılmamaktadır(o sınırı da selçuk abi söylemişti sanırım geçen gün). Başka yardımcı olabileceğim bir konu var ise lütfen özelden yazın, özel görüşelim :bounce: Have nice day, very guten tagen...

özel neymiş paylaşımcı olun accık :bestmt:
array "dizi" demek. ben anlatınca kimse anlamıcak sözü programcı arkadaşlara bırakıyorum :bounce:

Yılbaşından ve bayramlardan bir ay önce sınır 300€ oluyor.

Honkong dan 3 hafta, Avrupa'dan 2 haftada geliyor, aslında avrupadan da bir haftada geliyorda, istanbuldan ankaraya da bir hafta sürüyor. Yalnız geçen hafta içlik almıştım hızlı kargo ile göndermiş, Pazartesi yolladı, Perşembe elimdeydi ( dhl getirdi, ptt değil )

O değilde selçuk abi yazmaz oldu bi sıkıntı problem mi var acaba?
En son kim görüştü kendisiynen??

Honkong dan 3 hafta, Avrupa'dan 2 haftada geliyor, aslında avrupadan da bir haftada geliyorda, istanbuldan ankaraya da bir hafta sürüyor. Yalnız geçen hafta içlik almıştım hızlı kargo ile göndermiş, Pazartesi yolladı, Perşembe elimdeydi ( dhl getirdi, ptt değil )

Sen lambaları ne yaptın??

Yıl başına özel DHL de farklı kuryeler çalışıyormuş doğru mu? ;

up-mean_girls_1_lg.jpg

yunus buradayım da sesim oralara kadar yetişmiyor bi sıkıntı yok. geçen pazar bülent aradı sağolsun çok isterdim gelmek ama bakıcılık görevini üstlenmiştim gelemedim. motoru sökmeye başladım bir iki değişiklik yapacagım ayrıca bakım da yapacam. bu pazar cepa avm de tanıtım var yolu düşen olursa ben oradayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar