[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eryamandayım, anladığım kadar yardımcı olurum ne demek..

:mrgreen: yazacak çizecek çok şey var ama ben aşırı yoğunum daha fotoları bile atamadım o derece neyse inşallah bugün yetiştirebilirim,
Bide la Bülent olm beni sivrisinek ısırmadı heralde yaa hertarafım şiş hala ve felaket kaşınıyo ne iş anlamadım :sunny:

Bide bülent allahtan uyuyamadı,
o uyumaya başlayınca en yakın çadırdaki olan ben uykuyu muykuyu bırakıp oltayı alıp balık tutmaya çalıştım o derece :queen:
Ahmet desen top atsalar hakkaten uyanmayacakmış adam ben gittim daha yatıyodu tın...

Hele koray bombaydı adam yengeç dansı yapış çadırda :queen: bide bendeki bütün fotolarda beğenmelik seninkiler he :mrgreen:

Hacı odun keserken bişiler sokmuş olabilir mi seni acaba, ya da hani şu ilk girdiğin yer vardı ya, çalılık gibi ufak ağaç, orda ısırgan gibisinden bişiler vardıysa eğer onlardan da olmuş olabilir, ben de az buçuk kestim ağacı ama ben de bişi yok, ama o ilk çalılığa sen tekbaşına daldın ya orda sana dalmış olabilirler.
Olm gece valla bölük pörçük uyudum, hatta senin bana dediğin pancar motoru maşallah laflarını falan duydum uyanıktım, yani sadece horladığım zamanlarda uyumuşumdur, oda 2-3 saat ya var ya yok bence. Dün öğleden sonra eve geldim, duş aldım, çıktıktan sonra dedim ki ulen şimdi uyursam kötü olur akşama kadar dayanayım da öyle uyurum, bilgisayarı açtım, yemin ediyorum koltukta uyuyodum, baktım olmayacak, yattım bi iki saat kestiririz dedim, bunu dediğimde saat 5 ti, uyandığımda gece 02:30 du :) O derece sağlam uyumuşum yaniii.

Ahmet öğlene anca kalktı valla, adamı alıp göle atsak uyanmayacak nerdeyse o dereceee :) Daha sonra Koray a dalan yengeç ben çadırı toplarken bi de beni hoplattı, resmen zıpladım ule, örümcek sandım hayvanı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir ara bir motor geçti çadırın onunden eğer Bülent abinin horlaması değilse, ona uyandım çadırın üstünden geçecek diye tırstım :) terledim ya çadırın içinde, yoksa ilk düşüncem çadırı bir gölgeye kaktırıp tekrar uyumaktı :)

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

Kurtboğazı herkesi bitirmiş.

yok abi ya ağladığımıza bakma :)
gece yaptığımız 3-4 saat göl kıyısı muhabbeti, mangal muhabbeti ve ziyafeti, arpa muhabbeti, çadır olayı, tertemiz hava, huzurlu sessiz ortam ve geliş gidişteki virajlı harika orman yolları Osman abinin dediği gibi 'iğde ağaçlarıyla çevrili yolun kokusu' fln bütün bu yorgunluğa uykusuzluğa fazlasıyla değerdi :) :thumleft:

bir ara bir motor geçti çadırın onunden eğer Bülent abinin horlaması değilse, ona uyandım çadırın üstünden geçecek diye tırstım :) terledim ya çadırın içinde, yoksa ilk düşüncem çadırı bir gölgeye kaktırıp tekrar uyumaktı :)

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

yok abi ya ağladığımıza bakma :)
gece yaptığımız 3-4 saat göl kıyısı muhabbeti, mangal muhabbeti ve ziyafeti, arpa muhabbeti, çadır olayı, tertemiz hava, huzurlu sessiz ortam ve geliş gidişteki virajlı harika orman yolları Osman abinin dediği gibi 'iğde ağaçlarıyla çevrili yolun kokusu' fln bütün bu yorgunluğa uykusuzluğa fazlasıyla değerdi :) :thumleft:

uykusuz kalan sen değil bizdik zaten ahmet :queen:

Olm ne biçim adamsın sen ya :mrgreen:

cihat zaten gittiğimizde keyfi en yerinde adamdı:) uykusunu almış, karnını doyurmuş bi keyif bi keyif:)

bu gezi de öğrendim ki en güzeli enduro..:)

Korayın bi fotoyu beğenmesinler diye editlemek zorunda kaldım, kardeşimiz zor duruma girmesin :) Sen ne öneriyin olm millete, akşam dedim kesecek heralde ahmeti çadırda ama bişi olmamış :)

Çekçekli bavul mu var o fotoğraflar arasında ben mi yanlış gördüm =)

Bala kampı; yine mangal-yine yiyici tim...

fotoraf0813.jpg

fotoraf0814.jpg

fotoraf0815.jpg

fotoraf0816.jpg

fotoraf0817.jpg

fotoraf0818.jpg

fotoraf0819y.jpg

fotoraf0820.jpg

fotoraf0821.jpg

fotoraf0822h.jpg

fotoraf0823.jpg

fotoraf0824.jpg

fotoraf0825j.jpg

fotoraf0826.jpg

fotoraf0827.jpg

fotoraf0828.jpg

fotoraf0829.jpg

fotoraf0830.jpg

fotoraf0831.jpg

fotoraf0832.jpg

fotoraf0833.jpg

fotoraf0834q.jpg

fotoraf0835.jpg

fotoraf0836.jpg

fotoraf0837.jpg

fotoraf0838.jpg

fotoraf0839.jpg

fotoraf0840.jpg

fotoraf0842.jpg

fotoraf0843.jpg

fotoraf0845.jpg

fotoraf0847.jpg

fotoraf0849.jpg

fotoraf0850.jpg

fotoraf0851.jpg

fotoraf0852.jpg

fotoraf0853n.jpg

fotoraf0854.jpg

Süpersiniz, güzel ve eğlenceli geçmesine çok sevindim. Kurumumuzun sınav komisyonunda görev yaptığımdan kampa gelemedim şahsım adına çok üzüldüm :(

Berk bende motosiklet almayı planlıyorum ve ben de eryamanda oturuyorum motoru alınca gezeriz beraber :thumleft:
Arkadaşlar sizlerden bi ricam olcak. Motosiklet almayı planlıyorum 2. el alacağım. Problemim ilk motosikletimde kazıklanmak istemiyorum fiyat olarak değil de motorun durumu konusunda. Bana bu konularda uzman deneyimli bi Ankara'lı arkadaş yardım edebilir mi? Etrafımda yardım isteyebileceğim kimse yok bu konuda. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ne demek her zaman açığım tekliflere yeter ki sen al moturu da gerisi kolay açıkcası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

oiad6o.jpg
[/IMG]

2djniuc.jpg

2m6tj0k.jpg

Arkadaşlar şu üç resimde görmüş olduğunuz durum hakkında yorum yapabilecek tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım mevcut. Sizce rötüş ile halledilebilinecek bir durum mudur?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Çekçekli bavul mu var o fotoğraflar arasında ben mi yanlış gördüm =)

doğru görüyorsunuz şahsıma ait bir valiz, içine yorganımı yastığımı battaniyemi attım seleye bağladım devam :) görenlere balkanlar gezisine çıktım diyordum :queen:

rütuşla olacak iş değil, zımparalanması ve macun çekilmesi gerekiyor.. @QberkQ

Sağol üstad adım berk. Pasta cila hafif boya işi halleder gibi geliyor bana. Lastiklerin azizliği işte. En sonunda illa bir şey olunca harekete geçiyor insan.

eryamandayım, anladığım kadar yardımcı olurum ne demek..
Ahmet çok büyük iyilik yapmış olursun bana. Senlen tanışmak isterim. Herkese iyi geceler. :bestmt:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Ne demek her zaman açığım tekliflere yeter ki sen al moturu da gerisi kolay açıkcası
Eğer bir problem olmazsa bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta sonu alacağım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahmet çok büyük iyilik yapmış olursun bana. Senlen tanışmak isterim. Herkese iyi geceler. :bestmt:

hepimizle tanışır, kısa sürede katılırsın inşallah hocam.. beşyüzellibeş 856 16 50 tlfnm..

---------- Post added 12-06-2012 at 00:01 ---------- Previous post was 11-06-2012 at 23:58 ----------

Sağol üstad adım berk. Pasta cila hafif boya işi halleder gibi geliyor bana. Lastiklerin azizliği işte. En sonunda illa bir şey olunca harekete geçiyor insan.

size birşey olmadıysa çizik nedirki, adamlar onu hobi olsun diye yapıyor :cat:

nasılsınız ahali istanbul a geze geze geldim beypazarı nallıhan bolu dağı abant gölünü gezerek geldim
bolu dan iki foto atayım şenlensin biraz :)

465111_10150940194791683_1839042779_o.jpg

466008_10150940460821683_605472895_o.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar