[Ankara - MT]

Aynen abi orası sanırım, güzel demişlerdi ama ben hiç gitmedim, Anıtkabir yanı çok şehir içi olmaz mı! Sanki biraz daha şehir dışı daha ferah olur diye düşünüyorum ama bana hepsi uyar :cherry:

koray napacan havai fişek mi atacan da daha ferahını istiyon...f16 mı geçirtecen...41 pare top mu atacan:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bana hepsi uyar.artık kesinleştirelim bence saat geç olmadan.daha kahvaltı bile yapmadım.bi ekmek alıp geleyim bari ben gelene kadar kararlaştırın bi yer.

Anıtpark iyidir iyidir..Ses eden olursa çapırcılar ve polisimiz herzamanki gibi gereken cevabı vereceklerdir :queen:

kesin bir yer ayarlasak artık diyorum.bak çıkacağım evden biraz sonra.

önce bi aç karnımı doyurayım da :cherry:

Motosikleti
VFR1200X
Evet evet anıtpark süper olur hatta :queen: hani benim eve yakınlığıyla bi ilgisi yok tabi :p hoş sınava çalışmam lazım ama bi arkadaşa bakar çıkarım hani :mrgreen:

Ulan varya sırf seni düşündüm anıtpark fikrini ortaya atarken. 2km den uzak yerlere gelmediğini farkettik ekip olarak. Sen yinede benle dalga geç ybrci diye. Gelirsen bu akşam sana bide süprüzüm var gör sen ybr ciyi şimdi :pl:

19:30 anıtpark diye duyuruyorum nete girmeyenlere. sonra istediğiniz yere gidilir olma mıı?

bence de anıtpark 19:30

Ulan varya sırf seni düşündüm anıtpark fikrini ortaya atarken. 2km den uzak yerlere gelmediğini farkettik ekip olarak. Sen yinede benle dalga geç ybrci diye. Gelirsen bu akşam sana bide süprüzüm var gör sen ybr ciyi şimdi :pl:

19:30 anıtpark diye duyuruyorum nete girmeyenlere. sonra istediğiniz yere gidilir olma mıı?

olm ybrci diye az yaktığı için diyorum ben :queen: yoksa öle hakir gördüğüm filan yok :mrgreen: süprizinde şenere aldığınız twister mi yoksa? hani moturları ikiledik alırız ayağımızın altına gibisinden:pl:

Motosikleti
VFR1200X
Motosiklet Grubu değil karılar hamamı gibi hemende yayılmış haber :pr:

Motosiklet Grubu değil karılar hamamı gibi hemende yayılmış haber :pr:

olm çarşaf çarşaf fotoları koyuyonuz oraya buraya sonrada karılar hamamı diyonuz :mrgreen: o değilde sen düpriz deyince aklıma hep o magnet geliyor ha :cherry: tekrardan teşekkür edeyim bak :rendeer:

face de adam fotoğraf çekmiş yeni motorum demiş.yani haberi yayan motor sahibi :mrgreen:

valla benim de nası motor süresim geldi ya..hava da güzel ama motor yok yanımızda..ben tunalı taraflarlarında olucam..denk geliriz belki...erken işim biterse ararım nerelerdesiniz diye...

ben ufaktan çıkayım buluşma yerine doğru gideyim.
sinyal ampulunu buldum dün akşam aldım.siz gelene kadar onu takmaya uğraşayım.erken gelen olursa oradayım.görüşürüz.

Hacılar benim arkadaş gelecek bu taraflara, ya da ben kentpark tarafına doğru gidecem, sonrasında sizi ararım, duruma göre nerdeyseniz de oraya gazlarım. Bi ben göremedim şu yeni motor resmini heralde:)

Tamam abi, bana yer söyleyin, ben iş çıkışı Sinan abiye gideceğim önce, oradan yanınıza akarım :cat:

Ben de 18:15 gibi Sinanın orda olucam Koray, motor ordaydı almaya gidicem, karşılaşırız belkim.

Son düzenleme:
Motosikleti
VFR1200X
Ben görmedimki foto falan. Bu poz magnet olmayı hakediyordu. Biz bu pozdan çekebilmek için taa tuz gölüne gittik bülent iyi bilir :cherry:

Aman tuz gölü demeyelim, Koray ın tansiyonu düşüyor sonra, kendisine bol tuzlu ayran vermek zorunda kalıyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar