Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o da olur senide like'ladım :bounce:
farkettim :mrgreen:
o da olur senide like'ladım :bounce:
Selam arkadaşlar motorun aküsü bitmiş çalıştıramadım gidilecek yer de bana yakınmış aslında ama motoru nasıl çalıştıracağım bilemiyorum vurduruncada çalışmıyor aküyü ya şarj etmek ya da değiştirmek lazım
benim gibi yap. ben wifi modemin adaptorune baktım 12v1a cıkıs veriyordu. gittim akuyu soktum. bu adaptore kablolarla bağladım 6 saat şarjda tuttum 6a akum doldu. ertesi gun gittim taktım motora. hemen çalıştı. eğer ucuz bir sey istersen en ucuzu bu. yok ben uğraşmak istemem dersen metroda kuru akü var 5a lik 28 tl alıyorsun takıyorsun. haydi kolay geleSelam arkadaşlar motorun aküsü bitmiş çalıştıramadım gidilecek yer de bana yakınmış aslında ama motoru nasıl çalıştıracağım bilemiyorum vurduruncada çalışmıyor aküyü ya şarj etmek ya da değiştirmek lazım
benim gibi yap. ben wifi modemin adaptorune baktım 12v1a cıkıs veriyordu. gittim akuyu soktum. bu adaptore kablolarla bağladım 6 saat şarjda tuttum 6a akum doldu. ertesi gun gittim taktım motora. hemen çalıştı. eğer ucuz bir sey istersen en ucuzu bu. yok ben uğraşmak istemem dersen metroda kuru akü var 5a lik 28 tl alıyorsun takıyorsun. haydi kolay gele
geçmiş olsun özgür.
gstah evde wireless modeminin adaptorunu alıyorsun onun akımı yuksek
sonra bir kalın tel bir ince tel buluyorsun. adaptorun arkasında jakın hangi ucunun artı oldugu yazılı. misal benimki içteki artı dıştaki eksi idi. kalın teli biraz bükerek jaıkn içine sokuyorsun tam oturmus mu diye kontrol ediyorsun. ince teli jakın dışına doluyorsun. sonra bunları bant veya kelepce gibi birşeyle sabitliyorsun. sonra akunun artısına artı kablonu eksine eksi kablonu bağlayıp sarj ediyorsun. 6 a akun varsa 6 saat şarj ettinmi yakalşık 5 a dolar ama bu senin motoru çalıştırmaya yeterde artar.
bu arada kablonun ucları acık olacak ama birbirlwerine değmiyecek