Ankara MT Murti06 "teskere" aldı...

HOŞGELDİNNN:rendeer::flower:::koop::::biggrinn:::coool::::sefereee::winkwink::winkwink::friends:::fool::

Hoşgeldin Murat abi... Karşılama komitesinde olmayı çok isterdim ama zamanlama hatası. Umarım sağlığın sıhhatin yerindedir. Bu arada sen şimdi kaç tertip oluyon?:p

geçmiş olsun abi, sağsağlim döndüğüne sevindim, Allah birdaha göstermesin :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun.... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi oturur millete ben askerlikyaptım diye bir ton anısını da anlatır :p
yaptık tabi ama 11 sene önce teskere almama rağmen dediler sen 30 gün eksik askerlik yapmışsın tamamlayacaksın gel şu eksik kalan kısmınıda yap dediler bizde gittik tabi eksik askerliğimizde internet başında geçti :wiinkk: Yalova'da canlı canlı anlatırım sana askerlik maceralarımı :p:p:p

yaptık tabi ama 11 sene önce teskere almama rağmen dediler sen 30 gün eksik askerlik yapmışsın tamamlayacaksın gel şu eksik kalan kısmınıda yap dediler bizde gittik tabi eksik askerliğimizde internet başında geçti :wiinkk: Yalova'da canlı canlı anlatırım sana askerlik maceralarımı :p:p:p

Yalovaya geleceksin yani öyle mi?

şimdilik belli değil ama 1saatlik gelirim yine gelirim Hatta rekora gelirim:p
Görüşürüz inş..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin :rendeer: sivil hayatında başarılar dilerim...

eğlenmeye geliyorduk biz oraya ama nyse.. :p:p

Murat abi hoşgeldin de,
ne askerliği bu anlamadım ben ya bi anlatır mısın sana zahmet..

Ali abinin dükkanda biraz lak lak ladıktan sonra İncekte yeni yapılan yarış pistine gittik.Pro pistin kalite kontrolunü yaptıktan sonra davul çalan midelerimizin sesine kulak vererek mideleri susturmaya Eymire gittik.

resim000al5.jpg

resim001hw1.jpg

resim002rb2.jpg

Açlıktan balığın menşeine falan bakmadan mideye indirdik:queen: yediğimiz balıklar ne balığıydı laaa bilen varmı:silent:
resim003vx2.jpg

Toplanın lan bakıyim sizin babanız muhtarmı:cherry: "Saldım çayıra mevlam gayıra" misali yatıyorlar.
resim004tb8.jpg

Bu ördek ya çok zeki yada çok gerizekalı.:cherry:Resmen poz veriyor ördek yaaa.Ama az daha kangallara yem oluyordu:queen:
resim005qu1.jpg

resim006aq6.jpg

resim007xl7.jpg

resim008px1.jpg

resim009bk1.jpg

Bitti.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yediğimiz balıklar ne balığıydı laaa bilen varmı:silent:

resim006aq6.jpg

pro ördeğe bakarken hipnoza girdi ve kendini ördek sanmaya başladı :queen::queen:

balık uskumruydu :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar