Ankara Gülveren Otoparkından Resimler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
http://[URL=http://imageshack.us][/URL]

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Bunlar Ankara Gülveren Otoparkında bu gün çektiğim resimler....Parktaki polise göre yarısından fazlası çalıntıymış...Sahipleri gelip almamış...Araştırmamışlar bile....Bende 1- 2 resim çekip buraya koyayım dedim...Belki işinize yarar....

Bir otopark daha varmış..Eğer burda yoksa ötekinde de olabilir....Hemen umutsuzluğa kapılmayın....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bunların çoğu eksik evraktan yakalanan motorlar, motoru almak için evrağını tamamlamak belki motordan daha pahalıya çıkacağı için gidip almaz sahipleri.

Bakarsanız değerli motosiklet yok gibi, varsada hemen eksiğini halledip gelir alırlar.

Bu arada pro devlet bunları satılamayacak hale gelene kadar saklayıp, sonra satıyor :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bunların çoğu eksik evraktan yakalanan motorlar, motoru almak için evrağını tamamlamak belki motordan daha pahalıya çıkacağı için gidip almaz sahipleri.

Bakarsanız değerli motosiklet yok gibi, varsada hemen eksiğini halledip gelir alırlar.

Bu arada pro devlet bunları satılamayacak hale gelene kadar saklayıp, sonra satıyor :cherry:

Plakası olanlar dediğin gibi....Ama daha 2005- 2006 modeller vardı plakasız...Ybr ve titanda vardı 5-6 tane.....Plakasızdılar....

Değersizde gözükse herkes için önemi vardır eyong can...İçeriden resim çektirmediler...Aslında gönül ister tek tek çekeyim buraya koyayım...

Pro bunları sözde toplu olarak sanırım 5 sene bekliyorlar sonra satılıyor diyorlar ama?....Kazın ayağı öyle değil...Bi ara anlatırım sana.....

Sevgili alp_tunay yoksa sizin MZ i kapatılarda onun içinmi parka gittiniz:wiinkk:
Geçmiş olsun.:p

(ben şimdi zarf atıyorum belki arkası gelir)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sevgili alp_tunay yoksa sizin MZ i kapatılarda onun içinmi parka gittiniz:wiinkk:
Geçmiş olsun.:p

(ben şimdi zarf atıyorum belki arkası gelir)

Yok ihtiyar....Kapsalarda hallederim adamlarım var...:p

Evimin çok yakınında...Gelip geçerken hep bakıyorum...Kinetix im çalınmıştı ya...Hala gözlerim arıyor....Aşkımdı o benim nedense çok seviyordum....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne oldu, baktın bmw işi olmayacak tabii ne yapcan fakirin umudu ekmek demişler :p :mrgreen: :mrgreen: :queen:

Vay pro hiç aklıma gelmemişti ha.....Kıs nerden soktun aklıma şimdi güler dururum artık....

Pro bi tane seç beğen de hallederiz...:cat: :queen: :queen:

Plakası olanlar dediğin gibi....Ama daha 2005- 2006 modeller vardı plakasız...Ybr ve titanda vardı 5-6 tane.....Plakasızdılar....

Değersizde gözükse herkes için önemi vardır eyong can...İçeriden resim çektirmediler...Aslında gönül ister tek tek çekeyim buraya koyayım...

Pro bunları sözde toplu olarak sanırım 5 sene bekliyorlar sonra satılıyor diyorlar ama?....Kazın ayağı öyle değil...Bi ara anlatırım sana..... Şu kazın ayağını merak ettim doğrusu , açıklarsanız sevinirim.

Vay pro hiç aklıma gelmemişti ha.....Kıs nerden soktun aklıma şimdi güler dururum artık....

Pro bi tane seç beğen de hallederiz...:cat: :queen: :queen:

Ohh ohh canıma değsin :mrgreen: :mrgreen:
Siper alın hep beraber Onur a hücummmmmmm :p :p :queen: :queen:

Valla ucuza düşürsem bir tane alırım. Neden almayayım, şehir içinde binmek için gayet ideal bence :wiinkk:

Pro bunları sözde toplu olarak sanırım 5 sene bekliyorlar sonra satılıyor diyorlar ama?....Kazın ayağı öyle değil...Bi ara anlatırım sana.....

Şu kazın ayağı nasıl oluyor açıklarsanız sevinirim.

Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Prometheus, Lindenbaum, ozturk_sertac, sipermikus, PIERzig, ozbaha, babyboy, reDragon, aydinsen, giallorosso, zuhtupasa, forrap, GorkeM, BBRR

Yuh :cyclopsan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şu kazın ayağı nasıl oluyor açıklarsanız sevinirim.

Burası Türkiye....Hangi sistem kuralına göre işliyor ki?.....

Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
Prometheus, Lindenbaum, ozturk_sertac, sipermikus, PIERzig, ozbaha, babyboy, reDragon, aydinsen, giallorosso, zuhtupasa, forrap, GorkeM, BBRR

Yuh :cyclopsan

Abi ne çok sevenim varmış....:rendeer: :rendeer: Yoksa bu konuya bakanların hepsinin de motorlarımı parkta....:pale:

Kıskandın mı procan....:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çöplük ve moloz resimleri daha iç açıcı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar