Ankara Fuar görüntüleri

Pazar günü için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, güzel bir gün oldu.
Bu arada ben fotoğrafları göremiyorum. Alper, zor olmayacaksa tekrar yükleyebilir misin? Teşekkürler
Sudak

sudak' Alıntı:
Pazar günü için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, güzel bir gün oldu.
Bu arada ben fotoğrafları göremiyorum. Alper, zor olmayacaksa tekrar yükleyebilir misin? Teşekkürler
Sudak

sana mail gönderiyorum..

Bana göre fuarın yıldızları;
1.MT tsirtleriyle ortada dolanan ahali
2.Aprilia Capanord ve Pegasus
3.Hyosung'ların tamamı
4.Yağmayan yağmur!
5.Çayları ikram eden cafe:)

çok iyi çıkmış bu son foto.lar... t-shirtler canavar.. ama o t-shirtlerden benim de olmalı :salut:

bi de o sarı hyosung benim olsun isterdim... çok çok çok beğendim çok sevdim keşke benim olsa....
::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim::

Son düzenleme:
miss ohyeah' Alıntı:
çok iyi çıkmış bu son foto.lar... t-shirtler canavar.. ama o t-shirtlerden benim de olmalı :salut:

bi de o sarı hyosung benim olsun isterdim... çok çok çok beğendim çok sevdim keşke benim olsa....
::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim::

canım gerçekten small beden kalmamıştı istanbul'dan yenileri gelince alıcam sana bi tane söz:cat:

bu arada fotolarımız canavar cıkmış t-shirtlerimiz yakışmış hepimize hafta sonunu bekliyorum sabırsızlıkla... katılan hrkese teşekkürler katılamayanlarıda haftaya bekliyoruz

zzr, dalga mı geçiyorsun? mesaj atacak başka yer kalmadı, mesaj sayını arttırmak için ikinci turlara mı başladın?

abi şöyle markalı motorlarv yok mu yaaa.....ama neyse ben gelemem ki oraya
sınavlarım var

abi bende 3 tane motor var ama bunları satsam o üyük hyosung lar icin ne kadar para gerekiyo......veya elinde az hasarlı motorsiklet olan var mı?*ben acıkcası alım satım yapıyom da.....

daha iki yıl okul var benim
ne zaman sınavlar olsa böyle fuarlar oluyo....
ama seneye gelirsem ilk seni ararım bilesin
sen bu işi biliyosun

Son düzenleme:
egemen032' Alıntı:
abi şöyle markalı motorlarv yok mu yaaa.....ama neyse ben gelemem ki oraya
sınavlarım var

oradaki motorlar anonim mi sanıyorsun? :queen:
japonları kastediyorsan hayabusa, ninja, repsol honda vs var işte. ne yazık ki istanbul değil ankara ve ilk fuar. katılım az onun için.

yok yaw
ben önce yanlış fotolara baktım da
o yüzden böyle konuştum
kusura bakmayın
emege saygı motorcuya saygı....

Arkadaşlar isimleri de ekledim fotoğraflara bizleri daha yakından tanımış olursunuz. Yeni arkadaşların katılımlarını da bekliyoruz...

Saygılar

ya herşey iyi güzelde biz bişeyi unuttuk...

kendi motorlarımızı yan yana koyup beraber resim çekilemedik .. :)

watercolours' Alıntı:
herkes motorlu mu gelmişti?

hmm şöyle bi sayarsak hmmmm 2 tane regal raptor, 1 mondial 125 mt, 1 hyosun 250 , 1 honda cbf 250 , 1 honda cbr 125 , galiba bukadardı :)

arkadaşlar fotografların devamı gelecekmi yoksa hepsi bu kadar mı land cruicer için yayınlanan fotolar benim için tatmin edici olmadı yakın plan çekim gormek istiyordum ama genede MTankaraya teşekkürler eğer elinde land cruiser fotoları olan varsa ve yayınlanmadıysa görmek isterim saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar