Ankara Fuar görüntüleri

bilmiyorum, belki...
@karadost, ankara'da yaşadığımı söylemedim hiç. ikinci istanbul'un devasa fuarlarının yanında ankara'nın fuarı hiçbirşeye benzemeyecektir.

ohyeah' Alıntı:
ya beyler ben daha gidemedim pazar günü hep beraber gidicez dimi?

Evet Pazar günü buluşulacak son anda bir aksilik olmazsa...
Büyük ihtimal ben yarında orada olacağım.
Ne yapalım motorumuz yok bakmak parayla değilya gidip bolca salyamı akıtacağım.:pale: :pale: :pale:

Bunlar da benden.Ninjayı süren arkadaş tekerleği bitirmiş.Yarın ya da pazar bir ara Fujiyama Motor standı önünde patlacakmış.Bize de bir iki şov yaptı.Düzgünce tekerleği yaktı daire şeklinde.İsmi Gürkan idi sanırım.Chopperdaki arkadaş Honda Shadowdan dönme Amerikan yapımı ön kızmı özel dizayn uzatmalı olduğunu belirtti.Chopperin yanında bir de Suzukinin sanırım gatana mı katana mı ne öle bir modeli vardı.Çok az sayıda üretilen bu modelin de Türkiye' de bir tane olduğunu söyledi.Klasik mahiyetinde sergileniyor.Güzel bir iki chopper ile çin malı 11HP lik scooter falan güzeldi.

supershadow31ac.jpg

6 aydır almayı planladıgım ve ilk defa gordugumde hayal kırıklığına uğradığım supershadow' u gene gordum ve birkez daha hayal kırıklığına uğradım bana sanki 125 lik motorlar gibi geldi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cumartesi günü saat 14.00 gibi bende orda olacağım. Hava güzel olursa ybr' mle geleceğim. Uzun yolda(Kırıkkale den) bayağı bir yoruyor beni bacaklarım motora uzun geliyor ama hayırlısı bakacağız.

watergun' Alıntı:
Cumartesi günü saat 14.00 gibi bende orda olacağım. Hava güzel olursa ybr' mle geleceğim. Uzun yolda(Kırıkkale den) bayağı bir yoruyor beni bacaklarım motora uzun geliyor ama hayırlısı bakacağız.

Arkadaşlar yarın ve pazar günü bende fuardayım....

beraber gezmek isterseniz Tlf: 0505 716 26 40

Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar 1000 RR müthişti...

arkadaşlar, internette çok aramama rağmen fuarın yerini bulamadım. akm(atatürk kültür merkezi-akköprü) de bir otomobil fuari bulabildim sadece bu tarihler arasinda acaba bu da akm de o fuar ile birlikte mi?

google earth resmi koymuşlar, sen hala adres arıyorsun. :)
bu arada, milli kütüphane'nin yanındaki yola google earth'de görülmeyen yapılar inşa etmişler, haberiniz olsun.

ohyeah' Alıntı:
ya beyler ben daha gidemedim pazar günü hep beraber gidicez dimi?
TABİ TABİ GİDERSİNİZ.....::surprise
ama haksızlık bu ya ben gidemiyorum siz de gitmeyin fotoları gördünüz işte!!
::foto::

hyosung fotoları istiyoruz arkadaşlar ..bir çok açıdan çekilmiş hadi bakalım gösterin kendiniz..

(bu arada son foto oyuncak deelmi len ,sen kimi kandırıyon:p )

Evet arkadaşlar ben bügünde 13:00 16:00 arası fuardaydım.

Malesef watergun arkadaşımızla buluşamadık.

Şimdi yarın kimler geliyor?
Saat kaçta ve nerede buluşuluyor?

Dün gece sabaha kadar uğraştım resimleri ekledim v.s. topiği kimse açmadığı için emekler güme gitmiş. Konuyu "1.Ankara motosiklet fuarı gezim"başlığında yeniden açtım. kusura bakmazsınız herhalde.

Son düzenleme:
watercolours bölünmüşlük olmaz haklısın. Nasıl düzeltebiliriz o hatamızı?

resimlerden alıntı

watergun' Alıntı:
Saat 13.30 da Kırıkkale'den kızım Yasemin ile fuar yollarına düştük. Arkadaşım Nejdet hoca ile buluşup fuar yolunu tuttuk. O da bana güvenip arabasını getirmemeiş mecburen dolmuş ile gidecektik. Bayağı zahmetli oldu epeyce yürdük sora sora fuar alanını bulduk. Fuara girişinde bir 3 teker dhemen dikkat çekiyordu.

Neyse giriş ücretliymiş 5 er ytl bayılıp içeriye girdik.Hemen Gt06 yı aradım uar alanından ayrıldığını söyledi. Canı sağolsun başka zaman tanışır görüşürüz.

ilk görüşte aşk bu olsa gerek.::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::eek:hmy:: :joker: :joker: :joker:

nede güzel bakıyor bana.

üzerine bindiğim anda kafayı yedim.(fotoğrafta oynama yoktur eğilip aşağı bakyordum o esnada çekilmiş.)

Kseinlikle benim motorum bu. Müthiş bir duygu müthiş bir heyecan. Müthiş bir zevk. Eninde sonunda benim olacaksın V-storm.

Onun kalbi de benim için atıyor inanmazsanız bakın.

İstemeye istemeye, boynum bükük bir şekilde sevgilimden ayrıldım. Bir gün mutlaka kavuşacağız aşkım v-storm'um. Ayrılalı 12 saat olmuş ama hala aklımdan çıkmıyor.

Neyse o yüreğimin bir köşesinde duradursun biz gezimize devam edelim.
125 cclik bir derbi fena değil. beğendim.Kızım Yaseminim de beğendi.

Nejdet hocam da cruiser hastası. Hyosung un 250 liliğine bitti.

Bende 250 lik gtr ye bindim ama yok abi ille de v-storm. Ama race meraklılarına harbiden tavsiye ederim gerçekten çok şık çok güçlü bir görüntüsü var.

Dostum Akira burda da senin lafını ettim kulakların çınlamıştır heralde.

Bence hyosong un en baba modeli. Aquila.

Hyosong standının biraz ilerisinde yine girişteki 3 tekerleri gördüm. Hazey Türk müş markası. İlginç pek bana hitap emiyor ama...

Bu işte bir tuhaflık var bütün fuar yabancı dum tıss müziği ile inlerken. Burda Neşet Ertaş usta inletiyor ortalığı uzun havası ile Masa da bir beyaz peynir ve aslan sütü eksik.

Hemen yanına yaklaştım oturanların.
-Ustam ne iş memleket nire? Neşet i dinleyenin memleketi neresi olur. Ya Kırıkkale lidir ya Kırşehir. O da Kırşehirliymiş nerede ise akraba çıkacaktık Muharrem usta ile. Benim kayınpeder de Kırşehirlidir de.

Muharrem usta üretiyor muş bu 3 tekerleri.Rektifiye edilmiş VW motorlarından fiyatları 20 il 35 bin ytl arasında değişiyormuş.

Bize de yakışmış ama yaws.

Biraz daha gezelim bakalım başka neler varmış.Satılmış cagiva raptor.Kim almış acaba inşallah bizim üyelerden biridir.

İşte en beğendiğim modellerden biri daha.

Bu da çok güzel, tay gibi.(v-storm un yerini tutmaz ama)

Ve karşınızda yılın hayalkırıklığı. sl150 bile bundan yakışıklı duruyordu yanında.

Bu arada arkada sırtı dönük olan bayan orada en güzel bayandı burdan ona da slm yolluyorum.bir üst te kızımla birlikte çekmişti fotomuzu keşke bir pozda onunla beraber alsaydık.

Bu da diğeri.

Buda capanord muş ıhıhhh çok pahalı orda v-storm dururken buna o kadar para vermem.

İşte bir çok kişinin rüyalarını süsleyen asprilla 125 cc lik.

Yine karşıma çıktı. v-storm

Bu nasıl bişeymiş.Bakalım.

Veeeeeeeee bu da biricik kızım Yasemin'ime. 1.5 bin ytl imiş. Harçlıklarını biriktirip 3 sene sonra alacağız söz verdim.

Son olarakta pek tarzım değil ama bir çok hastasının olduğunu bildiğim piagio 500 cc lik

Sonuç olarak kızım ve nejdet hocamla güzel eğlendik. Motorlardan v-storm a bayıldım ama şu an için alamam çünkü geçekten boyumu aşar ama bir kaç yıla kadar kesinlikel bir v storm um olacak. Stantlardan ise bu işi en çok ciddiye alan motomax olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar