ANKARA' da bir motorsikletçi kardeşimizi kaybettik

bu nedir abicim ya sıktı artık ,,, diğer yandan yazılan yorumlara bakıyorum ALLAH c.c. rahmet eylesin yakınlarına sabır versin ,kask takmadı,minibüs şıkıştırdı hep aynı,, robotlaştık iyice,duyarsızlaştıkmı ne? aşırı hızdan dolayı yapılan kazaların azlığı ne kadar da düşündürücü

şimdi yine burdan yok bariyerler giyotin gibi,, efendim yollar bubi tuzağı gibi filan diye düşünenler çıkacak ama en nihayetinde hasıl olan kazaların çoğu ya motosiklet sürücüsünün yada araç sürücüsünün cahilliğinden kaynaklanıyor..

madalyonun öteki tarafında çok daha önemli bi konu var motosiklet araba gibi değil ehliyet alırken farklı bi eğitim sistemi geliştirmek şart oldu artık..kazalara bakıyosun biri 16 yaşında sabi diğeri 26 yaşında gencecik bi çocuk o 16 yaşındakine servis çeksin diye motosikleti teslim eden zihniyete ne demek gerek ....nasıl bi ceza vermek gerek yahuu başkentte bu kadar beyinsizlik yapılmazki... büyük motorlara perfm.egsozu takıyosun millet bi şekilde farkediyor peki ya küçük motosikletlere ne yapılabilirki insanların farketmesi için bişeyler yapmalı artık ,,, birilerinin yada gerekli mercii'lerin dikkatini çekmek için ,sus pus oturmak yerine radikal bi yaklaşım gerek,,, bence artık her motorcu birey yolda kendini sıkıştıranlar ve hiçe saymayan tiplere sıkı bi ders vermeli,belki sesimizi, böyle duyururuz diyecem,,sitemizde bir iki tane huzur elçisi çıkıp olmaz öyle şey burası dağbaşımı cahil cahil konuşmayın,işi olgun tavırla halletmeye çalışalım medeni olalım filan gibisinden bi sürü zırva sıralayayıp gerekli kurumlar gerekeni yapar diyecek gerçi ben bugüne kadar gereğinin yapıldığını hiç görmedim acaba bi kez bile olsun gereği yapıldı mı?....!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar