- Konu Yazar
elinizde patlayan bir angel eyes'ınız yada benim gibi ilk bi yapmasını öğreneyim acemiliğimi yeneyimde güzel olursa da motosikletimede uygularım diyorsanız sizin için faydalı olucaktır
gerekli malzemeler hepimizin bildiği gibi engel eyes malzemeleri
2 adet led(istenilen renklerde)
2 adet direnç (elektronikçilere 12 v bağlıcam de o verir hemde ücretsiz)
jaluzi çubuğu (bana 5 tl patladı)
saç kurutma makinası
kavanoz
silikon tabancası
yapılışına gelince power supply den gelen bir sürü kablolar var bunları biri hard disc biri cd rom şekline bağlarız onların her birinde 12 v var arkadaşlar.mutlaka zaten kasanızda boşta ucu mevcuttur.
üsteki şekildeki gibi cd roma bağlanmış bir uc var ve ondan 3 .4 tane daha var merak etmeyin
üsteki gibi artı eksiye bağladım ve sağdece geriye kaldı engel eyesımızın artı eksisini dirençle ledine bağlamaya.tabiki burda dikkat edilmesi gerekilen husus direnç eğer + ya bağlıyorsa ikiside yada daha çok led bağlıcaksanız bütün artılara bağlamanız gerekiyor.ben yanlış bağladığımdan ledler çok kısa sürede sondü :queen: + sa artıya - se eksiye bağlıcaksınız unutmayın. jaluzi çubuğunu daha önceki forumlarda fırına koyun demişler siz sakın yapmayın saç kurutma makinası her işinizi görücektir yeterki yapmasını bilin.
geçelim görüntüye.
webcamla bukadar oluyor kusura bakmayın
gerekli malzemeler hepimizin bildiği gibi engel eyes malzemeleri
2 adet led(istenilen renklerde)
2 adet direnç (elektronikçilere 12 v bağlıcam de o verir hemde ücretsiz)
jaluzi çubuğu (bana 5 tl patladı)
saç kurutma makinası
kavanoz
silikon tabancası
yapılışına gelince power supply den gelen bir sürü kablolar var bunları biri hard disc biri cd rom şekline bağlarız onların her birinde 12 v var arkadaşlar.mutlaka zaten kasanızda boşta ucu mevcuttur.
üsteki şekildeki gibi cd roma bağlanmış bir uc var ve ondan 3 .4 tane daha var merak etmeyin
üsteki gibi artı eksiye bağladım ve sağdece geriye kaldı engel eyesımızın artı eksisini dirençle ledine bağlamaya.tabiki burda dikkat edilmesi gerekilen husus direnç eğer + ya bağlıyorsa ikiside yada daha çok led bağlıcaksanız bütün artılara bağlamanız gerekiyor.ben yanlış bağladığımdan ledler çok kısa sürede sondü :queen: + sa artıya - se eksiye bağlıcaksınız unutmayın. jaluzi çubuğunu daha önceki forumlarda fırına koyun demişler siz sakın yapmayın saç kurutma makinası her işinizi görücektir yeterki yapmasını bilin.
geçelim görüntüye.
webcamla bukadar oluyor kusura bakmayın