angel eyes nerede satılır?

Arkadaşlar ben Motoruma Angel Eye's taktırmak istiyorum istanbulda oturuyorum istanbulun neresinde bulabilirim?

Son düzenleme:
şöyle bulamazsan kendinde yapabilirsin çok zor bi işlem değil hatta orjinali kadar iyi olur... guguldan angel eyes far yapımı dersen bulursun bu bildiğimiz yıl başlarında sağı solu köprüleri falan ışıklandırmada kullanılan yumuşak plastik var ya içine 3 voltluk ampul takılıyor onlarla gösterimli anlatımı var ankaradaysan bende yapımında yardımcı olurum...

istanbulu bilmiyorum ama ben amerika dan getirttirdim ve motoruma monte ettirdim. Hangi marka motora monte ettirtmek istiyosun?

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/47774-taiwandan-grenaj-getirdim.html

burdan bakabilirsin benimki nasıl duruyor

yaw hocam sende herşeyi yurtdışından getiriyosun ya.bozuluyorum ama:p

şöyle bulamazsan kendinde yapabilirsin çok zor bi işlem değil hatta orjinali kadar iyi olur... guguldan angel eyes far yapımı dersen bulursun bu bildiğimiz yıl başlarında sağı solu köprüleri falan ışıklandırmada kullanılan yumuşak plastik var ya içine 3 voltluk ampul takılıyor onlarla gösterimli anlatımı var ankaradaysan bende yapımında yardımcı olurum...

yarım saattir gugul ne diye düşünüyodum google ymiş:mrgreen:allah iyiliğini versin:p

Son düzenleme:
mutlaka kendinizde yapabiirsiniz fakat farı eritme olasılığı yüksek. Ayrıca her bozulduğunda farı açmak zorunda kalıcaksınız. dolayısıla motorunuz için özel üretim yoksa yaptırmamanızı tavsiye ederim.

onun yerine kendinden angel eyes'li yuvarlak sis lambaları var. koruma demirlerine monte edip park lambalarına bağladınızmı o da güzel olur kanımca :)

Hepinizin Fikirleri Güzel Ama Nerden Alırım Nasıl Yaparım Kaç Para Tutar Bunları Soruyorum

Hepinizin Fikirleri Güzel Ama Nerden Alırım Nasıl Yaparım Kaç Para Tutar Bunları Soruyorum

dostum istanbulda yapan yer çok uğraşma kendi kendine becemessn zaten.arabalara halkasını 7 milyondan yapıyolar sana bitane yeter zaten.ama yerini bulmalsıın.maslakta war mesela.hatta ledli arka stop bile yaptırabilirsin.arabaya çiftini 100 ytl ye yapıyolar,enfazla 30 liraya yaptırırsn.ön arka 50 yi geçmes.tek negatif tarafı orjinal arka farından kalıp çıkartıyolar ve bidaha kullanamıyosun.sonsuza kadar şefffaf ledli stopla gezcen daha ne isstiyon:D ara bulup yaptırırsan bana da haber ver ok;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar