Anadoluda yapılan el yapımı Custom motorsiklet

sıfırdan böyle bir şey yapmak gerçekten sabır, emek ve inanç gerektirir. Tebrik ederim. Ellerinize sağlık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
imkan verilse daha çılgın tasarımların olacağına inanıyorum aramızda süper yetenekler var
umarım heba olmaz bu yetenekler . .

Anadolu Aslanlarımıza Bu günlerinde ve geleceklerinde daima başarılar dilerim...

Yurdumun İnsanı Herzaman Birşeyleri Başarmıştır Başaraçakta Eline Koluna Sanatına Sağlık Ustaların Helal Olsun Valla Bravo

insanımızın bu sınırlı şartlarda ile yaratıcılığına diyecek yok. birde destek olunsa kimbilir neler çıkacak.

wallaha turk ınsanının yapamıca bıseyın olduna ınanmıorum...ustalarımızn ellerıne saglık cok emek harcamıslar...

tebrik ederim arkadaşları burdan unutmasınlar ubruadan manevi desteğimiz devamlı onlarla

resimlerin kalanını istiyoruz yaw bu aaletler süper oluyo
elinize emeğinize sağlık allah sabır versin

Mersin İl Temsilcisi
motoRsiklet değil, MOTOSİKLET :D
şükret tuba yok burda, uçardı sana valla :p

işte sözün bittiği yer yürekten kutluyorum ustaları İstanbul da olsa iyi iş yaparlar

Vallaha bravo ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

gerçekten harikaymış... 44 plakaydı motor.. 44 malatyaymış usta gerçekten iyi yapmış ya cok begendim customları.. bende kendi çapımda bişeyler yapmaya calısıyorm aslında :)

gerçekten harikaymış... 44 plakaydı motor.. 44 malatyaymış usta gerçekten iyi yapmış ya cok begendim customları.. bende kendi çapımda bişeyler yapmaya calısıyorm aslında :)

Hocam.. 64 plakaydı Uşak .. Ustalarımız Uşakta dır..

Yakında izmir- Ankara istikametine seyhat edecek motorsikletli kardeşlerimize Uşağın girişinde hemen yol kenarında ( ki kocaman Anatolian Tigers Motoclub Amblemi oolacak,görülmemesi imkansız) kısa bir mola verebilecekleri,dinlenebilecekleri caylarını yudumlaya bilecekleri tesisimiz olacak.Ustalarımızla da bire bir tanışma fırsatınızda olabilir.Tesis şuan tadilatta.Şimdiden burdan duyurmuş olayım..

uff motora bak ilk kez custom da sıralı 4 silindir görüyorum,şu ilk olar grili batman in motoruna benziyo:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar