Anadoluda yapılan el yapımı Custom motorsiklet

Orange County Chopper'lar 100000USD civarında galiba (Adamların tiplerine baksanız hiç bu kadar kazanıyor demezsiniz, o ayrı). Bizim ustalar kaçtan satsalar kapış kapış gider yurtdışında.

Üstelik bu adamlar sadece monte yaparak hazır malzemel bişiler yapıyorlar. Bizde ise sıfırdan yaratılıyor...tek fark bu...

Aslında Motorun Doayeni Biziz :)
Onların Bizden Değil Bizim Onlardan Farkımız Var.

Helal Ustam sana.. Al benden akıl sana.. Sen sanatkarsın akılda benden.. Değerli ustam; Şaseleri eskimiş ama motorları sağlam motosikletleri bul. Bakımlarını yap. Üzerine her tarz şaseyi giydir. Al sana 100% el yapımı CHOPPER.. ABD de fiyatları 100.000 USD kadar çıkmakta.. Sende 100 deme 15 de! Koy E-BAY'a yada sahibinden .com a sat.. Helal sana ustam... Kıymetlisin.. BU ülkede daha hiçbir şey yapmamış o kadar insan varken.. Bravo..

sarılı motlu olan motosiklet anatoliantigers üyesi sanıyorum çünkü sitelerinde görmüştüm beraber gezilerede katılıyolar yanlıs bilmiyosamda uşaktaki anatoliantigers üyeleri sarı morlu uşakta yapıld onu biliyorum saygılar ellerinize sağlık :)

sarılı motlu olan motosiklet anatoliantigers üyesi sanıyorum çünkü sitelerinde görmüştüm beraber gezilerede katılıyolar yanlıs bilmiyosamda uşaktaki anatoliantigers üyeleri sarı morlu uşakta yapıld onu biliyorum saygılar ellerinize sağlık :)

Doğru tesbit etmişsin kardeşim. Sarı custom cruiser Olan Anatolian Tigers Uşak Şubesinin ve şefimiz Kenan ustanındır.

Arkadaşlar!

Discoveryde kanalında sık sık görmüşüzdür ,adamlar motorsikleti montesini yaparken biraz kendilerine ait çizgilerle monte ederler bizlerde hayran hayran bakarız. Valla imkan verilse yurdumun insanının neler yapabileceğini görün.. alın size tamamen el yapımı custom motor. Yapılış aşamalarını görmek istersenizde link e tıklayın http://www.anatoliantigers.org/geziler/usakcustom/index.html

2- 3- 4- 5- 6- 7- 8-

ve sonuç...

1- 2-

Bu motorların tamamı el yapımıdır..Burda emeği geçen Cenk Ustama, Kenan ustama diğer Ustalarıma emeklerinden dolayı ayakta alkışlıyorum

15.05.2009 tarih itibariyle son şekli budur arkadaşlar.. AİRBRUSH maltintash tarafından ( yene ben oluyom) yapılmıştır..

ah ah kablo tv , d-smart nelere kadirsiniz bi zamanlar beleş izlediğimiz kanalı mahvettiniz. artı olsa da dandik bi tamirhane gosteren Turk kanalı onu bile izlerim.U.C.C yi gene kesin izlerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayatımı,Ömrümü,şu işi öğrenip kendi tasarımlarımı yapmaya adamak istiyorum..Malesef olamıyorr...

görüntü güzell, fakat motorun üstüne saçtan örtü yapmak akıl işi değil,

motor rüzgar ile sogutuyor kendini, sen üzerine araba kaportası giibi sararsan nereden hava alıcak o kocaman silindirler nasıl soğuyabilecek???

fakat türkiyede de birşeyler yapılıyor bu sebepten tebriklerimi sunuyorum.. emege saygı:cat:

görüntü güzell, fakat motorun üstüne saçtan örtü yapmak akıl işi değil,

motor rüzgar ile sogutuyor kendini, sen üzerine araba kaportası giibi sararsan nereden hava alıcak o kocaman silindirler nasıl soğuyabilecek???

fakat türkiyede de birşeyler yapılıyor bu sebepten tebriklerimi sunuyorum.. emege saygı:cat:

motoru boksör tipi motordur alt bölümden çok rahat hava akımını almaktadır problem yok yane

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emeğinize Sağlık AirBrush Çok Gerçekçi Olmuş. Fakat Benim Favorim Airbrush Yapılmadan Önceki Hali :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar