Altın Elbiseli Adam SkyTurk'te!

Kızılderili tiplemesi komediydi aynı zamanda duysusaldı müzik de hoş olmuştu...Kızılderili altın piston adlı şef suzukiyi kendi dilinde anlatırken"atalarımzın bu siyah atı görememiş olması içimizi sızlatıyor" tarzındaki cümlesi harbi içimi burktu:( uya ha haya haya uya ha haya haya uya ha haya haya...

---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

kızılderili tiplemesi :http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk&seekTime=02-10-2011 11:44

Son düzenleme:
AEA kendini iyice aşmaya başladı. Destek olmak için o sponsor reklamındaki turşulardan alacağım :) Program bitmesin. Bizim için çok faydalı olduğu kadar Türkiye'de de Motosikletkerin fark edilmesine de katsının büyük olduğunu unutmayalım

bir ara internetten izliyordum ama adresinde yaptığı uyarıyı dikkate alarak televizyondan takip etmeye karar verdim ve öyle de yapıyorum.Böyle bir programa elimizden geldiğince destek vermek lazım.Ancak altın elbiseli adam abimizden bir ricam var ikinci el bölümünü her bölümde görmek güzel olurdu değişik marka ve stillerde.
Ne olursa olsun güzel program.Ellerine sağlık.(bu arada kızılderili tiplemesine bende bayıldım)

program günleri ve hafta içide arada bu topiği canlı tutalım MT'ye giren ve programdan haberi olmayanlarda izlemeye başlasın:cat:

Suzuki DRZ400 e adam 3. motorunuz hatta 4. motorunuz olsun dedi yahu:queen: Dmekki güç/ağırlık oranında keramet var:p 0-100 ü 6 sn civarı muhtemelen:cat:

program günleri ve hafta içide arada bu topiği canlı tutalım MT'ye giren ve programdan haberi olmayanlarda izlemeye başlasın:cat:

Suzuki DRZ400 e adam 3. motorunuz hatta 4. motorunuz olsun dedi yahu:queen: Dmekki güç/ağırlık oranında keramet var:p 0-100 ü 6 sn civarı muhtemelen:cat:

E normal 133 kilo otuz kusür beygir iyidir. Benim motorun 151 kg 18 beygir hali ile gayet atak (bana göre) olduğunu düşünürsek bu DRZ nin ciddi seri bir alet olması gerekir.

AEA kendini iyice aşmaya başladı. Destek olmak için o sponsor reklamındaki turşulardan alacağım :) Program bitmesin. Bizim için çok faydalı olduğu kadar Türkiye'de de Motosikletkerin fark edilmesine de katsının büyük olduğunu unutmayalım

Bende turşu çok severim vesileyle Berrak markasını arayıp bulucam...

Barkın aga yine formundaydı ve harika bir program seyrettik...emeği geçenler sağolsun varolsun...

arkadaşlar hepinizi ısrarla berrak turşularından yemeye ve sevdiklerinize yedirmeye davet ediyorum :queen:

arkadaşlar gelin size bir teklifim var.
program gayet iyi + barkın kardeşte çok sevilen bir tip
hepimiz severek izliyoruz yani ..

şu skytürke bir mail bombardımanı yapalım
herkes mail yollasın HAFTA İÇİ PROGRAMIN TEKRARINI İSTEYELİM ne dersiniz ?

pazar günü kaçırıyoruz abi, uyuz oluyorum daha hiç pazar günü seyredemedim programı ben.

hafta içi tekrar versinler işte
hatta geç saatte versinler ne olacak ?

ne dersiniz ?

bu arada ben baktım skytürke ait bu konularla ilgilenen bir bölüm adresi - mail adresi bulamadım
birisi araştırabilirmi bunu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar gelin size bir teklifim var.
program gayet iyi + barkın kardeşte çok sevilen bir tip
hepimiz severek izliyoruz yani ..

şu skytürke bir mail bombardımanı yapalım
herkes mail yollasın HAFTA İÇİ PROGRAMIN TEKRARINI İSTEYELİM ne dersiniz ?

pazar günü kaçırıyoruz abi, uyuz oluyorum daha hiç pazar günü seyredemedim programı ben.

hafta içi tekrar versinler işte
hatta geç saatte versinler ne olacak ?

ne dersiniz ?

bu arada ben baktım skytürke ait bu konularla ilgilenen bir bölüm adresi - mail adresi bulamadım
birisi araştırabilirmi bunu ?

:mrgreen: SkyTurk senden önce düşünüp zaten Cuma günleri saat 02.00'de (gece 2) tekrarını veriyor.

Suzuki DRZ400 nasıl bir motor öyle yahu :) Daha önce görmüştüm ama Barkın Bey test ettikten sonra aşık oldum :mrgreen:

zaten DRZ lere sempatim vardı iyice coşkuyu verdi BaRRkın Usta...:mrgreen:

"Abi Kafama Geçti" :D
Bu Programda Süperdi ama Kısa Geldi Nedense...
Bu Arada Geçmiş Olsun Barkın Reyiz....

hem güldürüyo hem eğlendiriyo hemde bilgilendiriyo o da bizden birisi
nice programlar nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar